De ce nu ajungi peste noapte de la Vocea Romaniei in heavy rotation la radio si TV?! - Oana Tache

De ce nu ajungi peste noapte de la Vocea Romaniei in heavy rotation la radio si TV?!

V-am mai zis cat imi plac intrebarile bune?!

Vlad Pop m-a intrebat intr-un interviu pe blogul lui : “De ce câștigătorii de până acum de la Vocea Romaniei nu au continuat trendul ascendent din timpul showului și după încheierea acestuia? De ce nici unul dintre ei nu a avut un hit cu care să rupă piața muzicală în două, în condițiile în care baza era deja acolo (faimă, relații, VOCE, imagine). Ce crezi că le-a lipsit ca să facă pasul de la ”juniori” la ”seniori”?”

Raspunsul meu:
Stiu ca toata lumea vrea rezultate palpabile si rapide! Dar…

E nevoie de timp ca un artist să se dezvolte, să-și găsească vocea interioara și să creeze, să transmită publicului mesajul lui. Loredana, Chirilă,Despot și Smiley au devenit în ani de zile ce sunt astăzi, au pus câte-o cărămidă în fiecare zi și și-au consolidat treptat carierele.

Propun să avem răbdare cu toți cei care au trecut pe la Vocea Romaniei – dacă vor înțelege rețeta succesului și își vor dori cu adevarat să-și trăiască visul, știu sigur că vor ajunge acolo.

Ideea nu e sa-ti imaginezi ca odata ce ai aparut la TV – lumea te va tine minte si iti va asterne la picioare un infinit de avantaje. E cu-atat mai greu si mai mult de munca. Trebuie sa demonstrezi constant si sa tragi tare sa ajungi sus si sa tragi si mai tare sa ramai acolo! Dar daca perseverezi, nu-ti pierzi curajul, ambitia si increderea – sigur reusesti! Crede in tine si lupta pentru visul tau! Nu o va face nimeni in locul tau!

Citeste intregul interviu – > AICI!

Si nu uita! Vineri e vocea!

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts