De la copil rebel la 100% digital - Interviu IQads - Oana Tache

De la copil rebel la 100% digital – Interviu IQads

Ce se intampla cand facem declaratii pe bune?! Cand raspundem la intrebari cat se poate de cinstit?! IQads m-a intrebat si eu am zis drept. TV, DIGITAL, PROTV, Proiecte personale. Toate intr-un interviu… altfel!

 

Inceputurile de reporter

Sunt copilul rebel care face asta de 25 de ani, asa ca oricat as vrea sa imi reamintesc ce am simtit atunci, la inceput, la 5 ani – imi e imposibil. Dar pot spune ca am invatat multe inca de-atunci despre ce inseamna improvizatia, creativitatea, spontaneitatea si cat de important e sa te adaptezi indiferent de situatie atunci cand esti filmat sau LIVE.

Chiar si dupa atatia ani, imi place la nebunie ceea ce fac! Poate suna a cliseu, dar sunt la fel de pasionata ca in prima zi. Altfel, probabil ca as fi schimbat de mult “macazul”. Mie mi-a placut si imi place emotia! Daca la LIVE, interviu, filmare nu exista un pic de adrenalina si emotii constructive, nu ai ce cauta in industria asta. Cum sa-l faci pe cel din fata ta sa se deschida daca tu nu esti sincer si nu iti face cu adevarat placere sa fii acolo?

(…)oana-tache-cover-800

Sfaturi pentru cei care vor sa fie reporteri

Niciun prezentator nu poate fi bun daca nu e intai de toate un reporter curios. Eu am fost mereu interesata de viata artistilor dincolo de scena, de dinamica trupelor atunci cand reflectoarele nu erau aprinse, de cum arata workflow-ul unei zile de studio, de ceea ce se intampla cu vedetele cand nu pozeaza in imaginea pe care incearca sa o vanda.

Pentru ca stiu ce inseamna sa lasi tot, sa te focusezi 100% pe subiect si sa te transformi in cea mai buna varianta a ta pentru public. Si mi s-a parut mereu ca publicul merita sa isi cunoasca preferatii si altfel, asa cum sunt ei de fapt. Oameni. 🙂

Deci sa fie curiosi, sa indrazneasca sa fie ei insisi, sa fie deschisi si sa fie convinsi ca aventura asta le va schimba viata.

Citeste mai mult pe IQads

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts