Lifestyle News Trending

De la copil rebel la 100% digital – Interviu IQads

7db4e5eb-0074-45f3-a03f-6d6cee02548a

Ce se intampla cand facem declaratii pe bune?! Cand raspundem la intrebari cat se poate de cinstit?! IQads m-a intrebat si eu am zis drept. TV, DIGITAL, PROTV, Proiecte personale. Toate intr-un interviu… altfel!

 

Inceputurile de reporter

Sunt copilul rebel care face asta de 25 de ani, asa ca oricat as vrea sa imi reamintesc ce am simtit atunci, la inceput, la 5 ani – imi e imposibil. Dar pot spune ca am invatat multe inca de-atunci despre ce inseamna improvizatia, creativitatea, spontaneitatea si cat de important e sa te adaptezi indiferent de situatie atunci cand esti filmat sau LIVE.

Chiar si dupa atatia ani, imi place la nebunie ceea ce fac! Poate suna a cliseu, dar sunt la fel de pasionata ca in prima zi. Altfel, probabil ca as fi schimbat de mult “macazul”. Mie mi-a placut si imi place emotia! Daca la LIVE, interviu, filmare nu exista un pic de adrenalina si emotii constructive, nu ai ce cauta in industria asta. Cum sa-l faci pe cel din fata ta sa se deschida daca tu nu esti sincer si nu iti face cu adevarat placere sa fii acolo?

(…)oana-tache-cover-800

Sfaturi pentru cei care vor sa fie reporteri

Niciun prezentator nu poate fi bun daca nu e intai de toate un reporter curios. Eu am fost mereu interesata de viata artistilor dincolo de scena, de dinamica trupelor atunci cand reflectoarele nu erau aprinse, de cum arata workflow-ul unei zile de studio, de ceea ce se intampla cu vedetele cand nu pozeaza in imaginea pe care incearca sa o vanda.

Pentru ca stiu ce inseamna sa lasi tot, sa te focusezi 100% pe subiect si sa te transformi in cea mai buna varianta a ta pentru public. Si mi s-a parut mereu ca publicul merita sa isi cunoasca preferatii si altfel, asa cum sunt ei de fapt. Oameni. :)

Deci sa fie curiosi, sa indrazneasca sa fie ei insisi, sa fie deschisi si sa fie convinsi ca aventura asta le va schimba viata.

Citeste mai mult pe IQads

Leave a Comment