iVLOG: Care e gadget-ul verii? - Oana Tache

iVLOG: Care e gadget-ul verii?

Prima oara am aflat de ei acum vreo 2 luni cand prietena mea, Vanessa s-a intors de la New York! Era innebunita ca vrea si ea, ca ce tari sunt… Mi-a starnit atentia, m-a zgandarit si m-a facut sa dau o tura pe net sa vad ce stiu sa fac.

Si adevarul e ca stiu sa faca vreo 2-3 trick-uri awesome pentru pasionatii de high tech ca mine.

  1. Iti usureaza munca la categoria short videos! Nici nu tre’ sa scoti telefonul din buzunar, pentru ca au in-built camera. Practic ii pui la ochi si doar apesi pe butonelul pe care il au in dreapta sus, in coltul ramei.
  2. Sunt perfecti pentru platformele de short content – Instagram si Snapchat pentru ca inregistreaza video-uri de 10 secunde la o simpla apasare de buton si 30 de secunde daca apesi de 2 ori.
  3. Poti transfera footage-ul direct pe telefon (via Bluetooth sau Wi-Fi pentru iPhone, si numai pe Wi-Fi daca ai Android), iar materialele vor aparea in sectiunea ‘Memories’ gata sa fie montate si share-uite pe social media.
  4. Pentru ca inregistreaza video in format circular (Da, WOW!) poti sa vizionezi video-urile din toate unghiurile si pozitiile pe ecranul telefonului.

Si-acum…Deci, cum sunt oamenii astia de la BECK’S!!! Zici ca sunt conectati in astral, citesc ganduri si printre randuri si iti fac viata mai usoara daca esti video content creator freak!

Daca la noi, in Bucuresti nu sunt automate pe strada de la care sa iti poti cumpara direct ochelarii- asa cum se intampla la Londra- la mine sa stiti ca au ajuns direct la usa! Pai, cum sa te pomenesti exact cu perechea de ochelari destepti pe covoras??? Asa pe post de CA-DOU?!

iVLOG UNBOXING! UNLOCK YOUR FUTURE FESTIVAL!

Cand Beck's Romania iti trimite gadget-ul viitorului pentru Electric Castle nu stai pe ganduri, nu inchizi ochii si nu te dai inapoi de la nimic! Stii ce zic?! 🙂 STAI CU OCHII pe #iVLOG si fii gata sa mergi cu mine la Bontida! #unlockyourcastle #unlockyourfuturefestival #becksromania Detalii in curand si pe www.oanatache.ro

Posted by Oana Tache on 4 Iulie 2017

Ce mi-a placut la nebunie e ca se incarca direct in tocul de ochelari. Da, pui tocul la incarcat, nu ochelarii. Cat despre cat de fashionable sunt sa stii ca vin in trei culori – negri, albastri si rosi si se potrivesc fanilor urban outwear. Iar pe mine o sa ma tot vedeti cu ei la ochi la Electric Castle pentru ca BECK’S says: #UNLOCKYOURFUTUREFESTIVAL. 🙂

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts