Trending

iVLOG CONCURS: 2 bilete la ELECTRIC CASTLE!

19893624_1262195720556313_2013003962_o

…Pentru ca viitorul se vede bine cu BECK’S!

E deja traditie! O saptamana pe an ma mut la Bontida! Ma intalnesc cu prietenii mei de pe scena, din spatele scenei, de la centrul de presa, de la intrare, de la corturi, de la zona de fun, de la parcare, de la bar…Si in fiecare an imi fac si prieteni noi…Cool! Misto! Creativi! Gadget-izati! Umblati! Vizionari! Trendsetter-i!

In fiecare an iau interviuri pe banda in backstage, dansez ca nebuna in ploaie pana-mi ajunge noroiul la genunchi,  #rezist pana la rasarit, ma bucur laolalta cu zecile de mii de oameni prinsi de „virusul” Electric Castle si nu am decat o singura grija o data ce se termina festivalul: sa numar zilele pana la urmatoarea editie! Pentru ca imi place sa „vad in viitor”!

Iar viitorul se vede bine cu BECK’S la Electric Castle anul asta! Asa ca iti propun sa remixam viitorul cu mine, sa spui „UNLOCK YOUR FUTURE FESTIVAL” si sa te pregatesti sa intri intr-o noua dimensiune!

Activeaza-ti scutul de super erou de festival, transforma-te in omul din viitor! INSCRIE-TE IN CONCURS!

Later Edit: Invitatia dubla a fost CASTIGATA de BRIA ALEXANDRU!

Dar te astept si pe tine cu mine si BECK’S sa descoperi experienta surprizelor 100% high-tech, 100% interactive care ti s-au pregatit la Electric Castle:

Un simulator de zbor VR, VR T-shirt Factory, Thermo-sensitive Shop, Recycle to Win experiences,

Bar Lighthouse si multe altele te asteapta! Pentru ca…

Muzica are culoare si  forma!

Tehnologia de ultima generatie e la degetul tau mic!

#unlockyourfestival

Leave a Comment