Foodies Lifestyle Move On News Trending

Let’s GROW UP @ ELLE BLOGGING AWARDS!

unnamed (3)

Cand eram mica auzeam frecvent de la bunicul meu “Invata, taticule! Sa te faci inginera sau economista”…Daca ar stii el ca eu am ajuns, printre altele, blogger-ita, sunt convinsa ca ar trebui sa raspund unui tir greu de intrebari si, cel mai probabil, discutia s-ar lasa si cu o sesiune de explicatii suplimentare despre ce inseamna ceea ce fac. :)

Ce inseamna bloggingul pentru mine?

Sunt fix 3 ani de cand blogul meu de pe blogspot (inceput in 2007) s-a mutat in .ro!

Sunt fix 3 ani de cand toate experientele, recomandarile si proiectele mele sunt povestite AICI!

Sunt fix 3 ani de cand www.oanatache.ro s-a transformat dintr-o pasiune in realitatea mea de zi cu zi!

Sunt fix 3 ani de cand cei mai cool clienti premium mi-au dat pe mana brand-urile lor pentru campanii online!

Sunt fix 3 ani de cand cele mai fun momente, cele mai tari interviuri, cele mai crazy festivaluri la care am fost, cei mai misto oameni pe care i-am cunoscut pe net, cele mai neconventionale intamplari, cele mai frumoase amintiri – toate au un loc al lor.

Am crescut impreuna in acesti 3 ani si va multumesc din suflet pentru ca mi-ati fost alaturi pana acum si pentru ca ati crezut si continuati sa credeti in mine!

ACUM e timpul sa GROW UP!

Si cum altfel sa aniversezi 3 ani de blogging daca nu cu stil, cu toata industria de gen si cu toti prietenii din www?

Sunt special guest al Mercedes-Benz Romania la ELLE BLOGGING AWARDS 2017, de unde voi conduce chiar contul de Instagram @mercedesbenzro. Pregateste-te sa “Write your own story”, sa creezi primul #instaoracle!

Hai sa rescriem regulile, sa sarbatorim evolutia in stilul nostru propriu, sa petrecem cu atitudine, sa ne bucuram de oamenii frumosi, talentati si creativi in care ne-am transformat, sa inovam si sa revolutionam lumea digitala!

Let’s GROW UP together!

Adica hai sa spargem din nou frontierele online-ului si sa cream impreuna primul #instaoracle din istoria digitala contemporana… Ia parte la experienta ELLE BLOGGING AWARDS,  stai cu ochii pe contul de Instagram al Mercedes-Benz Romania! Raspunde la intrebarile noii generatii si demonstreaza-ne ca esti all in sa grow up in stilul tau!

La multi ani, www.oanatache.ro!

La multi ani, voua!

#growup #instaoracle #MercedesBenz

Leave a Comment