Let’s GROW UP @ ELLE BLOGGING AWARDS! - Oana Tache

Let’s GROW UP @ ELLE BLOGGING AWARDS!

Cand eram mica auzeam frecvent de la bunicul meu “Invata, taticule! Sa te faci inginera sau economista”…Daca ar stii el ca eu am ajuns, printre altele, blogger-ita, sunt convinsa ca ar trebui sa raspund unui tir greu de intrebari si, cel mai probabil, discutia s-ar lasa si cu o sesiune de explicatii suplimentare despre ce inseamna ceea ce fac. 🙂

Ce inseamna bloggingul pentru mine?

Sunt fix 3 ani de cand blogul meu de pe blogspot (inceput in 2007) s-a mutat in .ro!

Sunt fix 3 ani de cand toate experientele, recomandarile si proiectele mele sunt povestite AICI!

Sunt fix 3 ani de cand www.oanatache.ro s-a transformat dintr-o pasiune in realitatea mea de zi cu zi!

Sunt fix 3 ani de cand cei mai cool clienti premium mi-au dat pe mana brand-urile lor pentru campanii online!

Sunt fix 3 ani de cand cele mai fun momente, cele mai tari interviuri, cele mai crazy festivaluri la care am fost, cei mai misto oameni pe care i-am cunoscut pe net, cele mai neconventionale intamplari, cele mai frumoase amintiri – toate au un loc al lor.

Am crescut impreuna in acesti 3 ani si va multumesc din suflet pentru ca mi-ati fost alaturi pana acum si pentru ca ati crezut si continuati sa credeti in mine!

ACUM e timpul sa GROW UP!

Si cum altfel sa aniversezi 3 ani de blogging daca nu cu stil, cu toata industria de gen si cu toti prietenii din www?

Sunt special guest al Mercedes-Benz Romania la ELLE BLOGGING AWARDS 2017, de unde voi conduce chiar contul de Instagram @mercedesbenzro. Pregateste-te sa “Write your own story”, sa creezi primul #instaoracle!

Hai sa rescriem regulile, sa sarbatorim evolutia in stilul nostru propriu, sa petrecem cu atitudine, sa ne bucuram de oamenii frumosi, talentati si creativi in care ne-am transformat, sa inovam si sa revolutionam lumea digitala!

Let’s GROW UP together!

Adica hai sa spargem din nou frontierele online-ului si sa cream impreuna primul #instaoracle din istoria digitala contemporana… Ia parte la experienta ELLE BLOGGING AWARDS,  stai cu ochii pe contul de Instagram al Mercedes-Benz Romania! Raspunde la intrebarile noii generatii si demonstreaza-ne ca esti all in sa grow up in stilul tau!

La multi ani, www.oanatache.ro!

La multi ani, voua!

#growup #instaoracle #MercedesBenz

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts