Pimp My Ride @ Electric Castle sau cum am ajuns sa ma plimb la Bontida cu smart Electric Drive! - Oana Tache

Pimp My Ride @ Electric Castle sau cum am ajuns sa ma plimb la Bontida cu smart Electric Drive!

Avem o relatie de mai bine de mai bine de 2 ani de zile! E mega cool, super fun, arata BINE, se descurca in oras, nu are niciodata o problema sa te duca oriunde, e dotat si toata lumea intoarce capul dupa el! Vara asta, si-a pus in cap sa ma surprinda si sa devina ELECTRIC 100%! Pentru ca ma cunoaste si stie ca nu i-as spune nu…

smart si cu mine am facut muuuuulte impreuna in ultimii 2 ani si uite ca relatia noastra merge mai departe…Pana la Bontida! Din nou! Si-asta ca sa repetam experienta zecilor de mii de minute de amintiri electrice! 🙂

Si pentru ca smart este Official Ride a Electric Castle pentru al doilea an consecutiv, mi-a propus sa ii incerc noua gama de modele smart electric drive alaturi de cele 130.000 persoane asteptate sa participe anul asta la Bontida – singurul loc din Romania care ofera o experienta completa de festival, care mixeaza muzica, tehnologia si cultura alternative o data pe an.

Deci, cum sa spui nu la Electric + smart + muzica + fun?!

#getsmarted la Electric Castle 2017

“Sute de artisti vor fi condusi la Electric Castle de suita de limuzine Mercedes-Benz. In cadrul festivalului, cele circa 130.000 oameni asteptate de organizatori vor putea face cunostinta cu modelele smart fortwo coupé electric drive si smart forfour electric drive, lansate recent.

Adresata publicului-tinta al brandului auto, #getsmarted reprezinta noua gama electric drive (smart ed) si are scopul de a-i incuraja pe participantii la festival sa interactioneze cu cele mai cool modele de autoturisme urbane, dar si sa adere ca membri la comunitatea smart, formata din tineri vizionari, fun-loving şi în pas cu trendurile.”, am incheiat citatul din comunicatul oficial. 🙂

Asa ca te astept alaturi de Tequila si Noaptea Tarziu in cea mai mică discoteca din lume – Teledisko, powered by smart – sau sa ne “electrizam” impreuna alaturi de prietenii tai in zona de jocuri a cortului smart si in zona lounge-ului smart recharge!

Let’s #getsmartED !

 

PS: #smart e atat de cool incat pentru lansarea gamei Electric Drive l-a invitat pe DJ Chris Bekker sa transforme masinile in INSTRUMENTE MUZICALE iar ceea ce-a iesit a fost PRIMA SIMFONIE ELECTRICA AUTO DIN LUME!

 

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)