100% RO: Interviu RAW cu Alina Sin - Owner TASTE OF SIN Romania! - Oana Tache

100% RO: Interviu RAW cu Alina Sin – Owner TASTE OF SIN Romania!

Ti-am mai spus cat imi place sa povestesc cu si despre romani frumosi, pasionati, profesionisti si vizionari? O noua editie 100% RO incepe astazi cu o femeie care in viata de zi cu zi se ocupa de promovarea altora. Dar azi, nu vorbim cu Alina Sin despre vedetele care i-au trecut prin mana sau de imaginea carora se ocupa; azi, vorbim cu Alina despre pasiunea ei transformata intr-o realitate…dulce!

Oana Tache: De ce o platforma de foodies & goodies cand sunt la moda bloggurile de fashion?

Pentru ca am descoperit ca gatitul imi place mult de tot. Pe bune! Nu urmaresc sa fiu la moda cu nimic din ceea ce fac, ci doar sa ma exprim. Uneori imaginile ma ajuta mai mult decat cuvintele sa o fac. Iar in bucatarie am descoperit ca poti face din mancare un tablou. E, daca vrei, o nevoie a mea de exprimare artistica. Dincolo de asta, mie mi-a placut dintotdeauna sa gatesc, mai ales ca am avut de-a lungul anilor in jurul meu numai exemple frumoase – de la bunicile mele minunate, detinatoare de secrete culinare, asa cum sunt toate bunicile (una dintre ele a fost bucatareasa), pana la mama mea, matusa mea (care este cofetar) si bucatarii cu care am inceput sa lucrez in emisiunile culinare pentru care am facut si fac PR. Pe langa toate astea, cred ca am primit imboldul potrivit de la prietenii care imi spuneau ca farfuriile mele arata foarte bine si ar trebui sa le strang undeva laolalta. Asa a inceput tasteofsin.ro, ca o joaca frumoasa, un proiect pe care l-am lansat fix de Ziua Copilului, pe 1 iunie, si care mi-a adus o gramada de lucruri nesperat de frumoase.

17198551_970294723106061_1810535137_n

E sexy pentru o femeie in 2017 sa stea la cratita?

Habar n-am. Nu mi-a placut niciodata sa generalizez. Dar mie una imi place foarte mult tabloul asta: o femeie care gateste in bucataria ei, cu muzica pe fundal, un pahar de vin la indemana si partenerul ei care o priveste. 🙂

Care e reteta ta preferata?

Am o slabiciune pentru a luaturi si chestii de bagat la cuptor. Ador tartele si quiche-urile, care iti dau o libertate fantastica atunci cand vine vorba de imaginatie, iar de curand m-am indragostit iremediabil de painea de casa cu maia salbatica crescuta de la zero de mine.

Ce n-ai face niciodata in bucatarie?

Hmmm… depinde de bucatarie. 🙂

17141440_970293516439515_1731436385_n

E profitabil un blog de cooking?

Cred ca depinde in ce directie vrei sa-l duci, cat esti dispus sa investesti in el – care surse de orice fel, inclusiv timp. Pentru mine blogul asta a fost o continua surpriza din ziua in care l-am lansat si mi-a adus multe intamplari minunate. Uite, de exemplu, una dintre experiente are legatura cu o emisiune TV din Israel, difuzata în prime-time, care a filmat un episod intreg in Bucuresti si care m-a inclus si pe mine printre invitati. Nu-mi pun problema in termenii clasici de profitabilitate – n-am facut asta niciodata cu niciun proiect. Poate de-asta nici nu sunt un intreprinzator bun. Prefer sa-mi ascult inima si instinctul si sa fac ceea ce-mi place. Cred ca asta e castigul meu, pentru ca da, am castigat oameni, experiente, timp frumos petrecut.

17160625_970292403106293_94461485_n

Exista reteta succesului?

Daca in bucatarie uneori retetele trebuie respectate cu sfintenie, pentru ca un gramaj gresit poate duce la esec, in viata nu cred ca se aplica asta. Functionam in contexte, suntem diferiti si fiecare are drumul sau. Cred ca mai important decat ss ne propunem sa descoperim o asa-zisa reteta a succesului este sa ne ascultam inima, sa aflam ce ne place, sa ne descoperim. Pana la urma, nimic nu e intamplator. Si, vorba lui Eliade, semne sunt peste tot, trebuie doar sa stii sa le vezi.

17160653_970292913106242_1247525351_n

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts