VIDEO: 2016 e ELECTRIC! - Oana Tache

VIDEO: 2016 e ELECTRIC!

Organizatorii anunta primul val de artisti confirmati pentru editia a 4a a festivalului, dar primele capete de afis se lasa asteptate.

Dar, Electric Castle Festival nu a inselat asteptarile pana acum, asa ca stam linistiti ca orice-ar fi in capul listei pe 2016, n-are cum sa fie rau…Dimpotriva, o sa fie fooaaaarteeeee bineeee!  

 

Primele 5000 de abonamente au fost epuizate, iar abonamente la tarif early bird, de doar 219 lei inca sunt “in miscare”.

A 4a ediție a Electric Castle Festival contureaza un eveniment in care publicul va avea acces la show-uri exclusiviste, din toate zonele muzicale.

RUSKO, un nume foarte dorit de publicul din Romania, va ajunge sa-si onoreze promisiunea facuta in urma cu 2 ani. RUSKO este o legenda a stilului dub step. Cu studii muzicale solide in spate, Rusko este genul de DJ ce nu se teme sa experimenteze si in afara stilului care l-a consacrat si tocmai asta face din show-urile lui evenimente muzicale speciale.

Rusko – http://on.fb.me/1Lbwtaw

Joshua Steel aka Flux Pavilion este un alt nume confirmat. Publicul EC va fi, cu siguranta, surprins de ce poate face, la doar 26 de ani, rasfatatul scenei electronice britanice din ultimii ani. Flux Pavilion nu a ratat niciun festival major, de la Glastonbury la Coachella, cu peste 6 turnee americane si europene la care a fost headliner. Cu un sound pe care il declara ca fiind inspirat de muzica celor de la The Prodigy si de Rusko, Flux Pavilion a colaborat cu nume foarte diverse din industria muzicala, de la Foreign Beggars la Jamiroquai. Walt Disney Company i-a cerut sa remixeze tema din Star Wars Rebels pentru a impune seria pe piata.

ElectricCastle_ad_148x206_cat empire

Flux Pavilion – http://on.fb.me/1PpINLP

„Alternative” – „experimental”- „electronic” orice ati pune in fata cuvantului „rock” este o corecta descriere a stilului celor de la Enter Shikari. Cu 4 albume lansate in cei 10 ani de cariera, Enter Shikari cred cu tarie in puterea mesajelor pe care le transmit prin piesele lor. Cel mai recent album al lor, The Mindsweep, lansat anul trecut, este considerat cel mai creativ si complex si va sta la baza show-ului pe care il pregatesc pentru Electric Castle 2016.

Enter Shikari – http://on.fb.me/1PDH309

Viata lui va deveni cu siguranta tema unui film: MATISYAHU, tanarul evreu hasidi, ultra orthodox si rapper in acelasi timp, care si-a înregistrat albumul de debut in aceeasi perioada ce se dedicase studiului intensiv al Torah. Ca aparitie pe scena, Matisyahu nu mai e deloc evreul cu zulufi care i-a socat pe americani la inceputurile carierei, dar muzica sa, un amestec de reggae si rap, a progresat foarte mult. Va fi o aparitie exotica in line up. Din zona ska, Babylon Circus, cei 7 muzicieni care au convins publicul din lumea întreaga ca acest gen suna foarte bine si in franceza, asteapta sa ocupe una dintre scenele pregatite la Electric Castle 2016.  Dub Pistols, trupa favorita a festivalului, au fost si confirmati pentru editia viitoare.

Matisyahu – http://on.fb.me/1OFYAWZ

Babylon Circus – http://on.fb.me/1Mpi4cF

 

Ediția a 4a a Electric Castle Festival va avea loc, între 14 și 17 iulie, la Castelul Banffy, din localitatea Bonțida.

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts