3 evenimente muzicale digitale de TOP - Oana Tache

3 evenimente muzicale digitale de TOP

Nu ne prea arde de party, dar tot ne arde buza, ne ard urechile, ochii si mai ales sufletul dupa o serie de evenimente si muzica “live”. Live atat cat se poate in perioada asta pandemica care a dat peste cap tot si a reconfigurat poate in cel mai drastic mod industria de entertainment asa cum o stiam noi.  In contextul asta, vin cu 3 recomandari de evenimente digitale si muzicale misto care se intampla saptamana asta:

Snoop Dogg si DMX la VERZUZ Clash

Lansata in martie 2020, seria VERZUZ vine dintr-o idee generata si sustinuta de Timabland si Swizz Beatz. Pe 22 Iulie, Snoop si DMX se alatura listei de artisti care au dat-o deja in battle-uri muzicale digitale – Alicia Keys, Ludacris, Beenie Man etc. “The battle of the dogs” se intampla pe IGTV si Apple Music.

Prodigy World On Fire 48 de ore exclusiv pe YouTube

De la 9 seara, pe 24 iulie, la fix 10 ani de la concertul LIVE de la Milton Keynes Bowl, Prodigy vor stream-ui LIVE pe canalul lor de YouTube legendarul concert World On Fire. Nu vor lipsi nici testimonialele membrilor Liam Howlett si Maxim si binenteles ca evenimentul ii este dedicat lui Keith Flint. Multumim pentru muzica, Prodigy!

Tomorrowland Around The World

TML din pozitia de mega trendsetter si biggest electronic musical festival ever se reinventeaza si in loc de cele 2 weekend-uri de party in BOOM, Belgia vine cu o alternativa de digital festival de 2 zile intr-o lume 3D creata special. Atentie! Nu vorbim de un LIVE pe FB sau instagram. Vorbim de un eveniment unic, intr-un environment complet nou digital in care ajungi daca platesti minimum 12 E si in care la loghezi cu contul tau Tomorrowland.  Toti fanii din Romania vor putea sa-si vada si asculte preferatii accesand conexiunea in jurul orei 17 in datele 25 si 26 Iulie. Organizatorii recomanda o conexiune buna la net si un laptop, o tablet sau un smart TV pentru experienta. Experienta care e cu atat mai permisiva si mai complexa in functie de optiunea platita sau pachetul ales. Eu chiar sunt curioasa sa vad ce si cum va arata si suna totul mai ales ca TML se lauda cu o munca de cateva luni bune la proiectul asta care daca va merge bine si va da rezultate se va transforma chiar si dupa pandemie intr-un “basic” pe care probabil ni-l vor vinde anual.

E adevarat! Nu e the real deal, nu e ceea ce ne doream de la anul si vara asta…Dar e mai bine decat nimic si e clar inceputul unei noi ere!

PS: Mi-ar placea sa stiu ca macar o mica parte din cei care au scapat ca vaca-n lucerna pe la cluburi si au ignorat recomandarile de distantare sociala ale autoritatilor la  party-urile de pe plaje, isi iau din timp si dau juma’ de sezlong pentru muzica…

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts