3 lucruri despre UNTOLD 2020 - Oana Tache

3 lucruri despre UNTOLD 2020

După 5 ediții care au pus România pe harta internațională a festivalurilor mari, organizatorii UNTOLD nu dorm în ghete. Dimpotrivă, pregătesc ediția din 2020 și vin cu noutăți cu o serie de FACTS care îi face demni de cartea recordurilor.

Nu știm dacă există în Guiness Book o secțiune dedicată pentru cea mai rapidă vânzare de bilete, dar organizatorii celui mai mare festival de la noi se pot lăuda cu o vânzare RECORD: Primele 15.000 de abonamente pentru cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD s-au vândut în 30 de secunde!

Cel mai frumos cadou pe care îl puteau face fanilor după o bine meritată vacanță este…AFTERMOVIE-ul UNTOLD de anul ăsta. L-am pus mai jos pentru toți nostalgicii care încă plâng după vară, Robbie Williams și diminețile cu Armin:

Un alt fact de interes ar fi ca cei care nu au reușit să-și achiziționeze inca un abonament pentru ediția din 2020 au o șansă unică. Începând de miercuri, 4 decembrie, ora 14.00 până joi, 5 decembrie, ora 14.00, abonamentele vor avea prețul special de 129 de euro plus taxe. După această rundă de vânzare, începând de joi, ora 14.00 se va trece la noul prag de preț. Fanii festivalului pot găsi mai multe informații despre această campanie pe untold.com.

 

PS: Festivalul UNTOLD va avea loc in perioada 30 iulie – 2 august 2020, iar toti cei care iau 10 la BAC primesc bilete gratis si bani de chletuiala. Detalii AICI! 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts