40 de zile-n Africa! Hakuna Matata! - Oana Tache

40 de zile-n Africa! Hakuna Matata!

image

 

E prima oară când imi bate aerul african in fata…

Saptamana trecută eram la birou cu delegația MTV de la Londra, cand am aflat ca e oficial! Trebuie sa plec in Africa de Sud pentru noul proiect ProTV: Sunt celebru, Scoate-ma de-aici!

Am tremurat la propriu 18 ore, mi-am anunțat familia pe ultima suta de metri, mi-am luat un troler nou si am înnebunit la propriu când i-a pocnit fermoarul, am reușit sa ma încui pe dinafara blocului în timp ce imi duceam toate bagajele la mașina – am deranjat o vecina si am intrat înapoi, am fost sa o vad pe mama – care plângea ca-i pleaca fata “la capătul lumii” in cea mai lunga vacanța departe de casa…

Am zburat 3 ore pana la Londra, ne-am plimbat 2 ore prin Heathrow si-am mai zburat inca 11 pana la Johannesburg.

Ora locală e: 7:45
In Romania e: 7:45
Suntem pe-același meridian!

Mi-e cald, ma dor oasele, m-am spălat pe dinti in avion si am avut-o tot zborul lângă mine pe “bunica lui Tarzan” – o bătrânica simpatica de 90 de ani care isi vizita fiica in Africa. Am văzut 2 filme proaste in avion, m-am documentat despre istoria Africii si o sa va spun si vouă ce-am mai aflat, am adormit pe un mix de genul Buddha bar cu influente africane.
M-am trezit! Am intrat in panica rău din cauza turbulențelor (eram deasupra desertului Sahara), n-am vrut sa mănânc micul dejun si am vorbit mult cu Vago – operator pentru Stirile ProTV- care ma va însoți pe toată perioada.

Gonim cu 70 la ora spre provinca in care se va filma noul reality-show. Am văzut cel mai nebun răsărit posibil. E incredibil cum arată relieful Africii si cum soarele scaldă in lumina jungla tropicala.

image

In primele 10 minute in Jo’burg am învățat ca africanii vor bacșis pt orice – ne-au rupt la carat bagaje, ca pun multe întrebări si asculta All Time Hits cu Barry White, George Michael, Bubble. Le place saxofonul mult.

SAWUBONA! Asta inseamna “Buna!”
Iar asta e jurnalul meu de “bord”.
Cele 40 de zile in Africa incep ACUM!

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts