5 piese romanesti pe care nu o sa le auzi la radio! NICIODATA! - Oana Tache

5 piese romanesti pe care nu o sa le auzi la radio! NICIODATA!

nu la radio

Muzica e ca betia! Te imbeti de fericire, dar te mai “ciupesti” si de suparare. Si atunci se numara si prietenii! Asa si cu muzica si artistii. La veselie si rime usurele poate toate lumea, la suparare si adevar ii numeri pe degete pe cei care se risca sa abordeze subiecte reale, le zic pe bune si le mai si iese mesajul. Evident, nu o sa auzi niciodata la radio piesele astea…De ce?! Raspunsul e in fiecare din piesele de mai jos.

M-a starnit colaborarea VAMA si Omu Gnom sa fac selectia asta muzicala deloc banala, deloc fantastica, deloc usurica cum ne-am obisnuit sa primim zi de zi pe unde sau in boxe. “Pandemie” nu o sa fie niciodata HIT de mainstream si nici n-o sa ajunga in trending pe YouTube, dar e oglinda perfecta a fetei Romaniei in momentul de fata. Fie ca ne-am conformat regulilor in ultimele 6 luni pandemice, fie ca ne-am p***at pe ea masca, toti am gandit si vociferat cel putin o data refrenul.

Pe Dirty Shirt i-am vazut in ultimii 3 ani mai mult decat orice alta trupa romaneasca. Pentru ca merita! Pentru ca fac arta aia fina apreciata chiar si de strainii care nu inteleg versurile noastre romanesti dar apreciaza mixul de folclor cu methal. Nici pe ei nu ii auzi des la radio si in niciun caz “HOTII” nu va fi in heavy rotation nici macar pe RockFM. Ce sa mai vorbim de vreun post TV muzical de la noi…

 

A incercat Dorian marea cu sarea si cu mainstream-ul si a ajuns la concluzia ca e mai bine pe filmul lui. Si asa e! E bine rau! Suna bine si are mesaj.  Versuri legate despre realitate. Realitatea trista si actuala a bisericii romane.

Dupa #colectiv si #10august, dupa seria de proteste de la Victoriei, dupa gaze si rahat inghitit in masa, TAXI au venit cu un refren de HIT. Si strofe care vorbesc.

Si ma intorc la Dorian mai ceva ca la marea albastra si mai zic o data: BINE! In context de pandemie, cu versuri deloc putine si cu deznodamant aproape apoteotic si misto, azi tanarul rapper ne prezinta ACTUALITATIle!  Si o face mai pe fata decat orice jurnal.

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts