7 SUPER CONCERTE la Bucuresti! - Oana Tache

7 SUPER CONCERTE la Bucuresti!

In timp ce Primaria vrea sa organizeze (da, acum, in 2017!!!) Festivalul Pasarea Maiastra (BLEAH!!!), organizatorii de evenimente trebuie urcati pe-un piedestal pentru ca raman pe pozitii, tin cont de deschiderea tarii noastre catre cultura internationala si ne vor in continuare sanatosi la cap!

Fara alte vorbe de duh, iata inca lista a concertelor lui 2017 la Bucuresti!

the-temper-trap

THE TEMPER TRAP in premiera in Romania

Australienii de la The Temper Trap sustin primul lor concert în Romania pe 21 februarie 2017, in Fratelli Studios din București. Trupa se afla in plin turneu de promovare a noului lor album, “Thick as Thieves”. I-am vazut anul tecut la Berlin si ME-RI-TA!

Bilete pe www.iabilet.ro

rc2b031

Richard Clayderman canta pentru femei!

Miercuri, 8 martie 2017, de la ora 20:00, cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor, Richard Clayderman, alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti, va sustine la Sala Palatului un concert dedicat tuturor femeilor, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.

Bilete pe www.iconcert.ro

Jason-Mraz-625x351

JASON MRAZ pentru PRIMA OARA in Romania

Dupa ce a incantat intreaga lume cu muzica sa originala si cu show-urile sale live, Jason Mraz vine pentru prima data in Romania si sustine concertul acustic „An evening with Jason Mraz” la Sala Radio din Bucuresti. Spectacolul face parte din seria evenimentelor „An evening with Jason Mraz and his guitar” si va avea loc pe 11 martie 2017. Bilete pe www.eventim.ro

Pink_Martini_0251v2_Web_Embeded

PINK MARTINI revin la Sala Palatului

I-am vazut, mi-au placut MULT, ii recomand!

Pink Martini alaturi de Storm Large anunta inca un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 21 aprilie 2017, dupa ce mai multe categorii de locuri pentru show-ul din 20 aprilie  sunt epuizate. Biletele pentru cel de-al doilea concert au fost puse in vanzare pe www.eventim.ro .

natalie-imbruglia

NATALIE IMBRUGLIA in premiera in Romania

Pe 29 aprilie, la București, in Beraria H vine internationala care ne marca adolescenta cu superhitul „Torn”. Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro , iar pana pe 15 martie sunt reduse cu 30%.

De notat, cantareata a castigat “MTV Video Music Award for Best New Artist”, “MTV Europe Music Award for Best Song”, “Brit Awards for International Newcomer & Female Solo Artist”, dar are la activ si trei nominalizari la Grammy.

deep-purple-1

DEEP PURPLE la Bucuresti cu turneul “The Long Goodbye”

Pe 13 mai 2017, in parcarea A de la Romexpo, Deep Purple readuce rockul in prim-plan.  Bilete pe www.eventim.ro

Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock. Recent introdusa în Rock & Roll Hall of Fame, trupa isi promoveaza cu acest turneu aparitia noului album ‘inFinite’. Primul single de pe disc a fost lansat pe 20 ianuarie.

3009797-semi-exclusif-patricia-kaas-a-la-5eme-opengraph_1200-1

PATRICIA KAAS inapoi la Bucuresti

Patricia Kaas va sustine un concert la Sala Palatului, pe data de 24 iunie 2017, de la 20:00. Artista a pornit in turneul de promovarea a celui mai recent album auto-intitulat, un proiect cu o noua abordare muzicala.

Bilete pe www.iconcert.ro

Deci, tineti-va firea ca totusi exista viata si muzica buna si in capitala noastra!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts