A fi sau a nu fi...In Africa?! Ești pregătit sa afli?! - Oana Tache

A fi sau a nu fi…In Africa?! Ești pregătit sa afli?!

Nu prea scriu eu de-astea reacționare pentru ca feng shui-ul personal e mereu bine-n spațiu si timp… si chiar dacă ma mai aprind, imi trece repede…da’ stau de patru zile (de când am început live-urile) si citesc toate comentariile pe Facebook vizavi de “Sunt celebru, scoate-ma de-aici”. Nu mi-a scăpat niciunul, zău!

Nici vouă: Sovata,Buftea, Câmpina, Căciulata, Cuca Macaii, Adunatii Copăceni, Băile Felix, Băile Herculane, Timisu de jos si de sus, Curmătura, Valea Oltului, Apuseni, Crevedia…Stam bine, bine la capitolul geografie si localizare GPS. 🙂 Bravo, zece!

Eu nu vreau sa va conving de nimic, nu e stilul meu. Dar vreau sa va explic, că deh, va cam repeziți la comentarii.

image

Deci, 21 de zile vedetele sunt filmate non- stop. Nu avem delay – totul se filmează/ montează/ difuzează in aceeași zi si nu e nimic filmat asta vara pentru ca…in Africa e vara! E ca la noi in August!

E culmea ca vi se par plauzibile orice explicații ce țin de teoria conspirației, dar nu credeți ca echipa de la ProTV e in stare sa livreze zilnic materiale deopotrivă LIVE si filmate!

Fraților, se lucrează pe rupte, in ture, 24 din 24! Si stiu ca asa e si in Romania, unde marketing-ul si promo se dau peste cap pentru voi! Si da, suntem cei mai buni dacă am ajuns la nivelul asta!

Suntem in jungla! Pe bune! Tabăra e amplasată in pădurea tropicala, nu exista garduri sau alte metode de protejare a concurenților. Li se poate întâmpla orice! Si noua!
Slava Domnului ca nu s-a întâmplat nimic pana acum! :d

Noi trei- Cabral, Bobo & subsemnata suntem mereu LIVE! In fiecare seara. Da, avem un decor frumos așa cum se întâmpla la orice emisiune, nu? Dacă eram in Romania, puneam un fototapet cu lei si gata! Ma mir ca n-ați zis ca suntem pe chroma ca-n Avatar! :))) Dar, hai ca nu va mai dau idei.

Rangerii africani apar in cadre nu pentru ca nu știu operatorii sa filmeze ci pentru ca formatul permite apariția lor dacă animalele folosite in probe sunt puse in pericol! Au si ei protecția animalelor.

“Sunt celebru, scoate-ma de aici” nu e o “furăciune” – e un format ITV cumpărat de ProTV, iar in momentul de fata avem in echipa si romani si africani si nemți si cehi. Suntem peste 100 de oameni care trag in fiecare zi si va mai vând un pont: mai filmează si alte tari, tot in Africa, dar in alte paduri.

Eu sunt in Africa de pe 1 Februarie, stau intr-un orășel foarte drăguț, micuț, aproape de jungla si obiective turistice. O sa vedeți din nou, diseară, la ProTV, de la 22:30 pe unde-am mai umblat si ce petrecere am încins cu băștinașele.

Abia aștept după comentariile de genul “alea nu-s africance get beget! Oana Tache a filmat cu echipa de make up si hairstyle de la Pro – Mariana, Tanta, Claudiu, Miki, Ramona, Cristina si restul găștii (de care apropos mi-e foarte dor) si le-au pus pe-alea sa se dea cu fondul de ten al lui Cabral ca sa para ca-s in Africa…” :)))))

 

Ne vedem diseară si va mulțumim si in africana -NIABONGA- pentru ca ne urmăriți si ca sunteți alături de noi! Sincer va spun ca e experiența vieții mele! 🙂

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts