Adrenalina la CINEMA: Finest Hours! - Oana Tache

Adrenalina la CINEMA: Finest Hours!

Ce Tarantino, Ridley Scott sau mega PR-ul facut lui The Revenant?! Zau, ca Finest Hours m-a tinut in scaun aproape 2 ore cu rasuflarea taiata!

Da, am fost la film iar! De data asta invitatia celor de la RannEvents m-a trimis in mijlocul furtunii extreme la Cinema City! The Finest Hours a ajuns in Romania prin Forum Film si uite-asa am impartit iar sala de cinema cu colosala Irina Margareta Nistor. Nu stiu daca v-am zis pana acum ca sunt cea mai mare fana a ei, dar daca n-am facut-o – de notat ca datorita ei (si vocii ei, in mod evident!) m-am apucat de radio!

Sa revenim la pelicula Americana semnata de regizorul Craig Gillespie si scenaristii Eric Johnson, Scott Silver si Paul Tamasy. In primul rand, filmul e bazat pe o poveste reala intamplata in 1952 si marcheaza cea mai curajoasa misiune de salvare a gardei de coastadin Pendleton.

Nu o sa fiu spoiler sa va povestesc ce si cum se intampla – dar, e de stiut ca pelicula a deschis The Coronado Island Film Festival in ianuarie anul acesta sic a Walt Disney Pictures ne dau iar motive sa mergem sa vedem un film cu ochelarii 3D pe nas la IMAX.

Pentru mine a fost cel mai captivant film vazut in ultimul timp. M-a tinut adrenalina in scaun cu inima cat un purice, cu genunchii lipiti si toti muschii incordati. Nu mi s-a mai intamplat asta la cinema, deci recomand aceasta experienta cinematografica.

Desi, producatorii nu se pot lauda cu un cast demn de Oscar sau care sa ajute procesul de marketing, senzatiile tari pe care ti le da THE FINEST HOURS: FURTUNA EXTREMA te vor face sa vorbesti vreo 2-3 zile despre film.

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts