ALEGE! IMPLICA-TE! DONEAZA! - Oana Tache

ALEGE! IMPLICA-TE! DONEAZA!

Doneaza pentru Malu Rosu

In Romania, rata analfabetismului functional trece de 42%! Da, 42%! O cifra alarmanta care ar trebui sa ne deschida ochii si sa ne faca sa privim in directia generatiilor viitoare care au nevoie de ajutor. Pentru ca desi nu toti suntem la fel de norocosi…Impreuna suntem mai puternici!

In orasele mari, biblioteca scolii e un lucru normal. La sat insa, marea majoritate nu se bucura de acest “lux”.

De exemplu, din 72 de copii înscriși în clasele IV-VIII, la Școala Gimnazială din cadrul Liceului „Iordache Zossima”, sat Malu Roșu, com. Armășești, jud. Ialomița, 60 provin din familii defavorizate! De aceea, am ales sa ma implic alatur de OMNIASIG si Fundatia World Vision Romania intr-o campanie care vine in sprijinul comunității din Malu Roșu unde nevoia primordială în acest sat o constituie școala.

În școala din sat nu au mai fost efectuate lucrări ample de renovare dinainte de anul 1990, elevii și cadrele didactice desfășurându-și orele de studiu în condiții nefavorabile. Așadar, la începutul lunii octombrie, o echipă de constructori s-a instalat în școală demarând renovarea integrală pe interior a școlii. La finalul lucrărilor, școala ar trebui utilata integral cu mobilier și materiale de studiu.

Pentru ca elevii să se bucure pe deplin că vin într-o școală proaspăt amenajată, te invit să contribui la un viitor mai bun pentru copii. ALEGE sa te IMPLICI si DONEAZA obiecte de studiu de care se vor bucura copiii din școala din Malu Roșu.

Trimite-mi un mesaj si eu iti voi da adresa de livrare!

Noi vom transporta apoi produsele în școală și, împreună cu voluntarii vom amenaja școala până la venirea Sărbătorilor si vei primi imagini cu rezultatul implicării tale in campania OMNIASIG pentru MAI BINE!

Contribuie la dezvoltarea mai multor comunități din România si hai sa rezolvăm probleme cu care se confrunta oamenii din comunitate și, totodată, să îmbunătățim viața locuitorilor mai putini norocosi.

Perioada de donare este 2 – 6 decembrie!

ALEGE! IMPLICA-TE! DONEAZA… O CARTE SI RECHIZITE! 

….

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o companie responsabilă, în permanentă legătură cu comunitatea, motiv pentru care dezvoltă anual proiecte ample, cu scopul de a veni în sprijinul comunității. Anul acesta compania a pus bazele unui proiect amplu, gândit pe termen lung, ai cărui beneficiari sunt persoanele care provin din medii rurale, slab dezvoltate și cu venituri reduse.

 

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)