Alexandra Ungureanu - EXCLUSIV despre noul single cu Crush! - Oana Tache

Alexandra Ungureanu – EXCLUSIV despre noul single cu Crush!

Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu a povestit EXCLUSIV pentru www.oanatache.ro despre noul single cu Crush – “Copiii din noi”.

“Imi era dor sa scoatem o piesa asa vesela, de party. Imi amintesc ca in momentul in care am primit piesa de la mix, eram intr-o excursie si vreo 3 zile am stat numai cu castile pe urechi si am omorat butonul de replay. :)) Imi venea sa iau oamenii la dans pe strada. Nu-s asa “narcisista” dar, piesa are o energie molipsitoare si in acelasi timp mesajul ei e dulce- nostalgic. E o intoarcere catre bucuria inceputurilor noastre in muzica si imi da entuziasm pentru drumul mai departe. Sper sa fie o portie de energie buna pentru toti cei care o asculta.”, spune Alexandra.

alexandra ungureanu

3 oameni. 3 prieteni. 3 muzicieni.

Din 2004, Crush si Alexandra Ungureanu ne fac cadou piese, ne impartasesc ganduri si sentimente puse in versuri si pe ritm, ne dau senzatii si se incapataneaza sa faca parte din categoria celor care nu fac rabat de la calitate si mesaj cand lanseaza cate un single. De-aia nici nu fac muzica pe banda. De-aia asta e primul single impreuna dupa aproape 2 ani de pauza. Pentru ca inainte de numarul de single-uri cu “prioritate” la CHR-uri, numarul de gig-uri si profit(ala care e cat e intr-o tara obisnuita mai mult sa ia de-a gata si sa consume mai mult decat sa investeasca in arta), cei 3 vorbesc prin muzica si prefera sa o faca cand au ceva de spus pe bune. Si asta inseamna prin definitie sa fii artist cu-adevarat.

Cred ca noul lor single e o dedicatie pentru noi toti, aia care au dat tare in boxe piesele lor inca de la inceput, o piesa pentru prieteni mai vechi sau mai noi, un single pozitiv intr-o lume care uita sa se mai si relaxeze. Iar muzica, in cazul in care a uitat cineva e despre relaxare, in primul rand.

Asa ca iesi in parc, intinde-te pe iarba (inca) verde, priveste cerul, lasa-te mangaiat de soarele lui septembrie si da tare piesa asta. Nu de alta, dar chiar iti da un vibe bun. Pe cuvant! 🙂

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts