Alooo?! Te fac un festival?! - Oana Tache

Alooo?! Te fac un festival?!

De 2 ani tot testez reteaua mobila la orice festival. Nu e treaba usoara sa ai ca abonat o mica maniaca ahtiata dupa net ca mine! Asa ca i-am facut probe peste probe. Ba in tara, ba afara!

Pe plan local, Orange a luat tot! La Neversea, UNTOLD sau SummerWell a fost „boierie” de fiecare data cu al lor WI-FI gratuit si neliminitat in spatiul festivalului si activarile lor tech edgy. Iar anul asta i-am facut „botezul” si la Electric Castle.

In afara, ca in tara! Ca a fost Barcelona, Viena, Madrid, Bilbao, Lisabona, Budapesta sau la marea nebunie recenta personala- Wacken Germania, m-a tinut reteaua! Sa vorbesc, sa downloadez, sa postez, sa raman conectata la ce conteaza si cu cei care conteaza. Ca nu degeaba am conectivitate neintrerupta in cea mai buna retea 4G din Romania. 🙂

Si pentru ca incepe SummerWell, eu zic sa o si punem de o aniversare organizata. In retea, pe net si la fata locului. Nu de alta, dar cred ca parteneriatul Orange cu festivalul de la Domeniul Stirbey e cea mai longeviva colaborare a unui brand cu un eveniment muzical in Romania! De 9 ani se tin de manuta Orange si SummerWell si zic sa ciocnim si noi (macar) un like pentru relatia asta care combina experienta de festival cu cele mai noi tehnologii.

De la like la WOW nu e decat un emoji distanta. Si e si cu WOW la SummerWell pentru ca Orange continua seria demonstratiilor menite sa aduca tehnologia 5G mai aproape de utilizatori în conditii reale de utilizare. Cu alte cuvinte ni s-a pregatit acolo, la festival o transmisiune video live prin intermediul unei drone care surprinde atmosfera festivalului de la peste 30m inaltime. WOW!

Si nu e asta singura chestie misto. O sa ne putem relaxa iar în zona de cinema Orange TV Go sau la Cortul Orange Connected Experiences unde putem pot testa o trambulina digitala, jocuri în VR si multe altele.

Si pentru ca eco nu mai e doar un trend, e un must – în schimbul reciclarii unui telefon sau a unui alt dispozitiv sau accesoriu mobil, poti primi un kit de festival sustenabil. Asta e o chestie pe care Orange o face deja de ceva timp la fiecare eveniment si ma bucur tare ca brand-ul e aproape de consumator dar si ancorat in realitatea noastra cea de toate zilele.

Deci, cu atatea beneficii, surprize si servicii, cu cine vad un film la SW? Cu cine testez VR-ul si LIVE-ul Orange? Cu cine ma conectez si reconectez incepand de azi pana duminica la festival? Astept sa-mi trimiteti un sms la numarul redactiei 0722.62…. :))))

PS: Pastreaza energie si pentru Afterhills! Ca, in rest, Wi-Fi-ul e gratuit si nelimitat de la Orange la festival!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)