Oficial, am lansat LUMEA LU' TACHE! - Oana Tache

Oficial, am lansat LUMEA LU’ TACHE!

Luna asta vine pentru mine cu o super premieră! Lansam Lumea lu Tache! Prima serie de interviuri, în exclusivitate, cel mai recent proiect online lansat pe acest final de an.

Anul asta fac nu mai puțin de 25 de ani de cariera în media și tot anul asta lansez primul proiect dindependent multimedia. Lumea lu Tache in noul format, nu ar fi putut fi posibil fara sprijinul colegilor mei si fara colaborarea între MEDIALIKE și Mindopoly. Dar sa incepem cu inceputul…

Produc content exclusiv digital de 5 ani, în portofoliul personal se regăsesc numeroase proiecte online pentru brand-uri locale și internaționale, iar acum a venit vremea propriului meu proiect, Lumea lu’ Tache, despre și pentru toți cei care s-au săturat de exemplele negative care ne sunt prezentate zilnic în media. Am gândit totul astfel încât să fie 100% orientat către cei care au îndrăznit, care și-au urmat visurile și au schimbat ceva pe plan local și internațional. Lumea lu’ Tache este despre cum, odată schimbată perspectiva, lumea devine un mediu în care poți evolua și crește la modul real.

Proiectul se concretizează printr-o serie de interviuri in care-mi provoc interlocutorii  să vorbească deschis, indiferent de sfera profesională sau de interes.

Vom povesti despre muzică în primul rând, pentru că ea e punctul meu forte după peste 12 ani la MTV România, dar nu va lipsi nici zona socială,  cu comunitățile aferente – fie că vorbim despre oamenii implicați în proiecte cu un puternic impact educațional și civic, ecologie, gender equality, LGBTQIA+, lifestyle și digital. Și, de ce nu, chiar și politică! Materialele vor fi prezente în print, video și podcast, pe canalele mele de YouTube, Spotify, pe www.oanatache.ro, dar și pe Facebook și Instagram. Mă bucur enorm de colaborarea pe care o am cu colegii de la Mindopoly și abia aștept să vedeți toate interviurile pe care le pregătim, începând cu primul, al cărui invitat este Marius Moga”.

„Lumea lu’ Tache” a apărut ca idee acum 2 ani,inițial ca rubrică permanenta in revista Unica, iar acum se transformă într-un proiect multimedia. In 2021 îmi doresc să ma axez si mai mult pe conținut și să transform incet incet www.oanatache.ro în Lumea lu` Tache.

Cu o activitate de peste 25 de ani în media românească, am inceput la 5 ani in televiziune la Abracadabra, și la 9 ani în presa scrisă. Numar peste 50 de proiecte TV și 450 de interviuri cu artiști internaționali de top. Am fost singura reprezentantă a României la 8 ediții MTV EMA și voice over pentru trei posturi radio și TV. Sunt totodată primul Digital Host din România și singurul influencer invitat în Parlamentul European, iar pe cartea ei de vizită se regăsesc proiecte pentru peste 30 de branduri internaționale printre care Viacom, ProTV, Untold și Neversea, MTV International.

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts