Ambasador MTV Staying Alive in Romania! Luptam impreuna impotriva HIV! - Oana Tache

Ambasador MTV Staying Alive in Romania! Luptam impreuna impotriva HIV!

Mi-ar placea sa cred si sa va stiu pe toti liberi – sa alegem pentru noi, sa traim frumos, sa spunem tot ce ne trece prin cap, sa iubim pe cine vrem! Nu cred in cenzura de niciun fel si stiu ca sunt oameni care au nevoie de ajutor pentru ca ori nu au libertate de miscare, ori nu mai pot visa!

MTV s-a implicat mereu prin Fundatia MTV Staying Alive, organizatie internationala care lupta impotriva infectiei cu virusul HIV, in actiuni si evenimente de natura sa informeze si sa previna infectarea cu acest virus.

Am devenit oficial ambasador MTV Staying Alive in Romania si promit sa ma implic activ in lupta impotriva HIV/SIDA, alaturi de Asociatia Semper Musica

Din 2005 pana in prezent, fundația MTV Staying Alive a ajuns cu mesajele sale la peste 500 milioane de tineri si a ajutat la testarea pentru HIV a peste 185 mii de tineri din lumea intreaga.

In Romania, aproape jumatate din cazurile de noi infectii cu HIV sunt inregistrate in randul tinerilor cu varste intre 15 si 29 de ani, conform Institutului Matei Bals. Datele colectate din 7 orase arata ca peste 30% din tinerii liceeni din Romania detin informatii eronate despre metodele prin care acest virus se raspandeste. Este un procent mai mult decat ingrijorator care arata, din pacate, lipsa de comunicare si de informare a tinerilor.

Am primit cu drag invitatia Asociatiei Semper Musica, singura organizatie din Romania finantata de Fundatia MTV Staying Alive. Sustin fiecare demers al acestora si sunt foarte bucuroasa sa fiu ambasadorul din Romania al proiectului HIV: IN&OUT. Ma bucur ca am ocazia sa ma implic activ in lupta impotriva SIDA!

Lupta pentru viata, invata!

 

 

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts