Apel la decenta! - Oana Tache

Apel la decenta!

Am tacut…Dar nu mai pot! Nu mai vreau!

Sunt speriata, oameni buni! De ce am vazut si trait. De starea prietenilor mei care inca lupta intre viata si moarte! De tot ce urmeaza! Dar, ma infricoseaza si reactiile unora dintre voi… Actiunile, declaratiile, comment-urile, mesajele si intr-un final telefoanele.

Nu ma victimizez. Ce fac eu si cum ma simt e atat de putin relevant in situatia data…

Va rog, nu va pierdeti firea, nu va lasati influentati, manipulati!

Suntem cu totii revoltati, afectati, terminati psihic si epuizati fizic dupa acest maraton trecut prin para si foc si intors pe toate partile.

Suntem debusolati, vrem raspunsuri si cautam vinovati. Vrem sa punem punct indolentei, coruptiei, pericolului!

E normal! Si nu poate condamna nimeni asta! Dar, va rog, nu mai aruncati cu rahat in toate directiile si nu va mai doriti revolutii! Nu va mai injurati intre voi pe facebook si pe strada pentru ca aveti pareri diferite! Nu cereti nebunie si sange!

Noi nu suntem asa! Noi suntem aia care vor sa mearga pe strada in siguranta! Aia care vor sa vada un concert fara sa se gandeasca la ce-i mai rau! Aia care vor sa traiasca frumos!

Dincolo de raspunsuri sinistre din partea bisericii si politicienilor; de pistele false sau umflate cu pompa ale mass media; de rautatea si prostia celor care stigmatizeaza zona rock, celor care spun “asa va trebuie”, celor care exploateaza in beneficiul propriu si personal situatia asta, celor care fac legaturi macabre intre cadrele si momentele acestei tragedii – NU UITATI DE CE REACTIONATI! NU UITATI DE CE VA REVOLTATI!

E mare durerea. E mare si socul. Dar, va rog, nu acoperiti memoria celor care nu mai sunt si situatiile celor care inca sunt pe paturile de spitale sub o perdea de inconstienta!

NU PIERDETI LUPTA CU REALITATEA SI DECENTA!

Nu cred, sincer, ca exista ceva mai presus de ceea ce  fac acum cei care atarna de un fir de viata. Cum lupta ei, cum se simt oamenii care-i iubesc si care stau cu sufletul la gura si se roaga sa ii vada iar vorbind, mergand, respirand singuri…

NU UITATI DE RESPECT si BUN SIMT!

Nu judec pe nimeni. Nu dau curs provocarilor. Din respect! Suntem diferiti si reactionam diferit.  Si va respect!

Dar, vreau sa intelegem toti ca nu ajuta rautatea, declaratiile aberante, agresivitatea, degenerarea lucrurilor. Conteaza sa ne unim gandurile si faptele si sa facem BINE! Sa daruim BINE!

Pentru ca noi PUTEM!

#colectiv

#muzicauneste

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts