ARTISTII pe care inca ai timp sa ii vezi in VARA lui 2018 - Oana Tache

ARTISTII pe care inca ai timp sa ii vezi in VARA lui 2018

Oana tache 2018 party

A trecut NEVERSEA, a trecut SONAR, a fost si MAD COOL si totusi… Totusi mai e loc! 🙂 E loc de party si de inca o serie de weekend-uri nebune de tot! Asa ca daca nu ti-a ajuns pana acum, pe locuri, fii gata, START! Iata lista de artisti pe care inca ai timp sa ii vezi in vara lui 2018!

De departe, headliner-ii mei preferati si artistii care nu trebuie ratati sunt THE BLACK EYED PEAS. UNTOLD se intampla de 5 ani incoace in primul weekend al lui August si ii mai urca pe scena stadionului din CLUJ NAPOCA pe THE CHAINSMOKERS, PRODIGY, JASON DERULO, fratii dinamita DIMITRI VEGAS si LIKE MIKE si binenteles, pe ARMIN! Si tot pentru ca fac parte din cea mai tare echipa de festival, iti zic sincer ca mai sunt si altii de anuntat. 🙂

Tot dintre trupele pe care le-am vazut afara si culmea, tot la Sonar, recomand JUSTICE – foarte buni, foarte electronici, absolut senzationali. Cel putin asa au fost vara trecuta la Barcelona. Stiu ca vor suna la fel de bine si in curtea Domeniului Stirbey la Summerwell cu Orange, pe 11 august.

CHEMICAL BROTHERS pun muzica la un festival de surf and fun, nu, nu in insule ci pe coasta Angliei in Cornwall. Boardmasters ii mai aduce George Ezra, Lilly Allen, Years & Years, Rag’N’Bone Man intre 8 si 12 august, intr-o atmosfera de neverending party asa cum numai englezii stiu sa petreaca.

GORRILLAZ pe care m-am dus la Sonar si despre care am scris AICI, ajung si aproape de Romania. La fel si ARCTIC MONKEYS pe care i-am vazut la MadCool Festival in Madrid. Ambele trupe merita un drum pana la Sziget, intre 8 si 15 august englezii fac show LIVE alaturi de Lana Del Rey, Kendrick Lamar, Mumford & Sons si Shawn Mendes.

Imagine Dragons si The Weeknd fac show in septembrie, pe 8 si 9, la LollaPalooza.  Iar daca esti curios daca merita , te invit sa citesti AICI despre experienta mea, din 2015 la festivalul berlinez.

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts