Backstage Report - Vocea Romaniei! Ce nu se vede la televizor?! - Oana Tache

Backstage Report – Vocea Romaniei! Ce nu se vede la televizor?!

Cel mai mare show de televiziune din Romania mai are un pic si incepe! Strigam iar: “Atentie! Actiune! VOCE!” Si…”Va fi EPIC!” – cum ar spune Pavel Bartos.

Si exact asa va fi!

Al doilea an in care V Reporter-ul, adica subsemnata, are voie sa misune de colo – colo – inainte si in timpul filmarilor in platoul de la Vocea Romaniei – va va aduce mult mai multe insight-uri despre cum stau lucrurile in spatele camerelor. Promit!

10401978_10152865779279222_7004043982736597965_n

De exemplu – la filmarile noului promo – s-a stat pana la 7 dimineata, iar antrenorii si echipa au infruntat cu stoicism oboseala, frigul si…scenariul.

Nu e chiar simplu sa stai agatat in coarda – pozitia corpului trebuie sa fie fixa – dar Smiley, ca un adevarat super erou al industriei muzicale a rezistat si a zambit de fiecare data chiar daca poate-l durea spatele.

Loredana a ras cu o pofta de zile mari toata noaptea – ca o adevarata diva care intelege ca intreaga echipa are nevoie de sustinere morala cand apare stresul.

Moga a avut de schimbat 3 costume si chiar si-asa s-a descurcat pe longboard ca un profesionist.

Tudor a lucrat in paralel ca un artist care stie ca n-are timp de pierdut– cand nu filma, isi vedea linistit de laptop si surprizele pe care le pregateste. Vedeti voi despre ce e vorba la momentul potrivit.

Iar, Pavel…Pavel e sufletul intregii echipe oricand, oricum si dupa cum ati putut vedea – poate fi chiar orice! Cred, fara sa va ganditi ca spun asta pentru ca suntem colegi – ca este cel mai versatil actor al zilelor noastre!

Cam asta s-a intamplat la filmarile promo-urilor.

As adauga ca s-a filmat la palatal Bragadiru, ca s-au folosit sute de kilometri de cablu, ca n-a dormit nimeni pana la rasarit, ca echipa a fost formata din peste 100 de oameni (daca punem la socoteala toate departamentele care lucreaza pe branci pentru voi, cei de-acasa – Productie, Promo, Grafica, Marketing, PR, Online si ca toate astea sunt doar inceputul unei noi povesti marca ProTV.

 Nu uitați! In fiecare vineri, in fiecare saptamana, de la 20:30 v-asteapta un sezon incredibil, plin de voci bune, faze nebune, suspans, bucurie, emotii!

Va fi EPIC! Va fi VOCE!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)