Breaking News: Sunt mamă! De băiat! - Oana Tache

Breaking News: Sunt mamă! De băiat!

Nici mie nu imi vine sa cred cand scriu randurile astea, daaaaar…SUNT MAMĂ! De băiat!

E adevarat ca am crezut ca cea mai frumoasă veste, cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi vreodată a fost cand am aflat de Craciun ca sunt gravida! Ei, bine azi, ma contrazic singura! Cel mai inaltator sentiment il traiesc azi, 1 august 2020! Si sunt extrem de fericita sa impart asta cu voi! Si va multumesc pentru toata sustinerea din perioada asta!

Suntem deci deja 3 pentru ca Petru Lucas a venit mai repede un pic! E clar ca ne seamana deja. Si e clar ca e “made in Japan” ca are viteza lui! E clar ca e generatie noua upgradata corespunzator! 🙂

A demonstrat deja ca ii place sa-si “croiasca” propria lume si propriul drum si are curajul sa faca ce vrea cand vrea. Si e bine asa pentru ca asta ne-am dorit si ne dorim pentru el!

Sunt extrem de emotionata si abia astept sa vad cum ne intelegem de partea cealalta a vietii, ca pana acum a fost foarte cuminte si bun cu mine.

Urmeaza cateva zile in care vom fi doar noi doi…Si vom profita de momentele mama-pui de om la maxim!

Asa ca “atat deocamdata de la fata locului! Vom reveni cu detalii…” imediat ce ajungem acasa, il pupam si pe tati si ma opresc din plans…

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts