BRITS 2018 cu bune si cu... - Oana Tache

BRITS 2018 cu bune si cu…

BRITS 2018

Brits 2018 au pus pe tapet lista castigatorilor pe 2018!

Evenimentul cu deja celebra ceremonie fastuoasa de inmanare a premiilor a avut loc pe 21 februarie la Londra, i-a scos din casa pe unii si pe altii care mai de care mai ferchezuiti, iar mai jos gasesti lista celor care au luptat pentru un trofeu! Dar si comentariile mele aferente pt ca stii deja, nu imi pot tine gura…cand vine vorba de MU-ZI-CA! :))))

DUA LIPA a adunat 2 premii (Cea Mai Buna Cantareata Britanica si Cel Mai Bun Debut Britanic) desi, mie mi se pare ca Brits-urile de anul asta au umblat asa…”cu cioara vopsita” pentru ca Lipa nu e chiar britanica. E “convertita”.

 

Citeste despre reprezentatia de la Neversea a albanezei  AICI! 

GORILLAZ a fost declarata Cea Mai Buna Trupa Britanica  – iar despre asta nu pot spune decat asta: ASAAAAAA DA!!! Pregatesc de ceva timp un articol cu baietii astia si gata! Promit sa ma apuc de treaba.

STORMZY spre deliciul fanelor a iesit si el cu 2 trofee la purtator – Cel Mai Bun Cantaret Britanic si Cel Mai Bun Album Britanic powered by Mastercard, dar a si “prestat cu drag si spor pentru-al Brit-ului popor. 🙂

Pentru ED SHEERAN a fost PERFECT! Premiul pentru Succes Global i-a fost adjudecat cu toate ca nu putem uita de gafa lui de inceput de an!

A fost intr-adevar o noapte fantastica pentru Warner Music UK, care a castigat mai multe premii decat orice alta companie, cu ADA, Atlantic, Parlaphone si Warner Bros. ca reprezentanti ai castigatorilor.

Iar noaptea de pomina a continuat cu Rita Ora si Liam Gallagher mau mult sau mai putin treji… 

Si pentru ca nu pot incheia acest articol fara muzica, hai sa mai dam un PLAY – de data asta pentru prestatia lui Liam Gallagher. Nu de alta dar a fost o vremea cand fredonam des “Your my wonderwall” si cand chiar ne placea ce facea, dregea, canta baiatul asta care nu vrea sa se retraga…

 

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts