Cand A List Magazine te intreaba… - Oana Tache

Cand A List Magazine te intreaba…

A List Magazine Oana Tache

Cand A List Magazine te-ntreaba… tu raspunzi! Si raspunzi sincer! 🙂

M-a descusut Bianca de la A List Magazine pe toate partile si a aflat cat de baietoasa eram cand eram mica…pe unde-am umblat toata vara…care-i desertul preferat…ce noutati muzicale mai am, dar am vorbit si despre lumea digitala:

“Ştii, e simplu să îţi faci un canal de YouTube, o pagină de Facebook şi un cont de Instagram şi să te numeşti vlogger sau blogger azi, dar puţini înţeleg care sunt ingredientele care duc la un produs pertinent, de calitate şi pentru public şi pentru client, în cazul unor parteneriate de promovare. Puţini ştiu să facă quality content şi să îl împacheteze premium. Aşa că mi s-a părut firesc să dezvolt #iVLOG care are la bază reguli simple şi standarde clare, despre experienţele mele şi ale altora. Dacă vrei, mi-am spus că e cazul să mixăm experienţa profesională adunată în anii de TV şi media și comunicarea în social media, acolo unde e acum target-ul cu care eu vorbesc de mult timp la MTV. Am înţeles de la început importanța unui content cu mesaj relevant, o calitate bună a imaginii, aşa că şi pentru #iVLOG şi pentru uwww.oanatache.ro lucrez cu oamenii cool, care intuiesc trend-ul şi au puterea să abordeze subiectele altfel. Dacă dai un search o să vezi că, deşi vorbim despre platforme online personale, am început să ne nișăm şi că exploatăm diferit subiecte ca muzica, tehnologia şi social media.”

Mai multe citeste AICI!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts