Cat costa moartea lui Dolores? - Oana Tache

Cat costa moartea lui Dolores?

dolores+o'riordan

Devine o regula creepy treaba asta cu vanzarile crescute peste noapte, de sute de ori chiar, in cazul artistilor care mor…

S-a intamplat la Bowie, s-a intamplat la Prince, s-a intamplat la Linkin Park dupa decesul lui Chester…Se intampla acum cu The Cranberries, dupa disparitia neasteptata a lui Dolores O’Riordan.

Deci…Cat costa moartea lui Dolores? Nielsen Music anunta ca pe piata din SUA, “total music sales” au crescut cu 11.094% pe 15 ianuarie in comparatie cu ziua precedenta.

Vanzarile albumului “Something Else” au crescut in mai putin de 24 de ore cu 900%  pe Amazon ca reactie a pietei la tragica veste. Tot in topul download-urilor sunt si albumele ca No Need to Argue and Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We sau hituri ca Linger…

Si pe iTunes The Cranberries “scoreaza” bine-  The Best Of Cranberries 1992-2002 e momentan pe locul 2 in iTunes albums chart is No Need To Argue e pe locul 8.

Dar cu ce pret?! Cat costa moartea lui Dolores?

Dolores, in varsta de 46 de ani a fost gasita in camera de hotel de la Hilton’s Park Lane Hotel din Londra iar pana acum nu au aparut date despre cauza mortii ei…

Nascuta pe 6 septembrie 1971, irlandeza a scris, produs si cantat unei lumi intregi ca lead singer a celebrei trupei The Cranberries.

Linger a fost marele hit al trupei si a marcat lansarea LP-ului de debut – Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We? – in 1993. In 1994 – albumul  punea trupa pe harta internationala muzicala si dadea publicului hituri ca Zombie, I Can’t Be With You si Ode To My Family.

Band-ul a rezistat 13 ani pe scena pana la prima pauza muzicala luata in 2003. In 2007, membri trupei s-au reunit iar in prezent lucrau la noi piese la Londra, unde a fost gasita si Dolores, mama a 3 copii – Taylor Baxter, 20 ani; Molly Leigh, 16 ani si Dakota Rain, 12 ani.

Drum bun, Dolores si multumim pentru muzica!

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts