Cat de mult conteaza device-ul la care-ti asculti muzica?! - Oana Tache

Cat de mult conteaza device-ul la care-ti asculti muzica?!

Muzica! Muzica! Muzica! Si MTV!

Ok, dar cat de mult conteaza device-ul, dispozitivul la care-ti asculti muzica?

La birou, esti conectat la laptop si casti, pe strada sau in masina – ai playlist-ul personal, chiar daca vorbim de radio-ul din masina sau net-ul de pe mobil pe care-ti merge youtube-ul. Dar acasa? Ce faci cand vrei sa-ti asculti muzica acasa?

Janis Joplin, Hendrix, The Doors, Cobain, Mercury, Annie Lennox, Joe Cocker, Sting, Prodigy – nu in ordinea asta si nu numai astia – cred ca merita mai mult decat boxele televizorului tau! Merita muuuuuuult mai mult de-atat! Si pana la urma, meriti si tu!

Krüger&Matz, brandul polonez de IT&C, a lansat la sfarsitul anului trecut sistemul audio KM1533 care costa aproximativ 150 E. Da, ai auzit bine! Si crede-ma ca se aude impecabil!

KM1533%20(1)[1]

Dispozitivul se potriveste oricarui stil si oricarei personalitati, are linii simple, minimaliste si eleganta date de culori. Este accesoriul perfect, atat pentru o casa decorata modern, cat si pentru un stil clasic, deci nu-ti face griji ca nu se va potrivi in camera ta!

Faci party? Cu-atat mai bine si MAI TARE! Pentru cei care știu că sunetul face diferența, claritatea și calitatea acestuia reprezintă un plus în alegerea unui sistem audio KM1533.

Iti plac filmele? Conecteaza-te cu usurinta la TV, transformand dispozitivul într-un sistem micro home cinema. Optiunea Bluetooth, portul USB sau optiunea AUX permit utilizatorilor sa asculte muzica preferată de pe telefon, memory stick-uri, MP3 playere sau chiar de la boxele sistemului care au o putere de 2X20W.

Nu prea le am eu cu tehnologia (ca orice fata), dar n-a fost cazul sa ma panichez -ecranul LCD ofera toate informatiile de care ai nevoie, fiind un adevarat ghid. In plus, KM1533 este echipat si cu telecomanda.

Music sounds better with Kruger & Matz!

Deci, asa sa te tot bucuri de muzica ta! Nu uita sa te inscrii in super concursul care-ti poate aduce o bursa de 15.000 de lei de la Kruger & Matz! Intra ACUM pe www.pasiuneata.ro !

Traieste-ti viata! Urmeaza-ti pasiunea!

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts