Ce DJ internationali s-ar muta in Romania?! - Oana Tache

Ce DJ internationali s-ar muta in Romania?!

oana tache armin diablo tujamo

Știm că le duci dorul…Și lor le e dor de România și festivalurile de aici! Asa ca ți-i aduc un pic înapoi. Dacă nu cu fapta, măcar cu gandul!

Industria muzicală a fost lovită din plin de pandemie. Din februarie 2019 până azi, zilnic a picat câte-un concert sau festival. Fenomenul de disruption s-a simțit și la noi, iar 2020 va rămâne in istorie ca anul în care festivalurile ori nu s-au mai întamplat deloc, ori și-au provocat organizatorii și promoterii să se replieze și să găsească alte variante multimedia prin care să-și țină publicul aproape. Nici artiștii nu au fost feriti de Covid-19 sau de efectele coronavirus. Dimpotrivă. Unii au fost infectați, alții s-au implicat în ample campanii internaționale de donare, toți au transmis și au cântat LIVE via social media sau pe platformele de streaming și doar câțiva s-au încumetat să performeze în fața unui public “la jumate” din cauza  distanțării sociale.

Chiar dacă peisajul general nu e de party în 2020 și 2021 e încă sub semnul întrebării cu toate și toată lumea pe hold, n-avem de ce să păstrăm complet distanța. Măcar cu gândul să fim unii cu alții. Și pentru că și noi i-am cucerit pe ei așa cum și nouă ne e de ei, am extras de la ultima mea întâlnire la UNTOLD cu Armin, Don Diablo și Tujamo câteva pasaje despre legătura lor specială cu România și publicul de aici:

ARMIN VAN BUUREN –  „Ma consider jumatate ROMAN!  🙂 Este o bucurie sa vin in fiecare an in Romania, aici unde publicul e de departe cel mai prietenos de pe planeta. Exista acest „trance belt” , o centura in sud estul Europei unde cehii, ungurii, polonezii m-au primit intotdeauna bine, dar romanii chiar stiu sa se bucure de muzica. In fiecare an, la UNTOLD ma simt provocat sa vin cu ceva nou ca show si muzical. Daca in 2018 am reusit sa tin lumea in stadionul din Cluj Napoca peste 7 ore si am terminat dupa 9 dimineata setul si 2019 ne-am distrat la fel de bine, cu proxima ocazie pregatesc un spectacol exclusiv romanilor.”

oana tache armin van buuren

DON DIABLO – „Ma inspira absolut orice e creativ. Fie ca sunt in studio sau pe scena sau lucrez la propriul brand de haine, inspiratia vine atunci cand muncesti mult. In ultimul timp, m-am orientat si pe parte de content video si scriu scenarii, produc si regizez. Investesc mult mai mult in asta acum decat in muzica, dar ma bucur ca ma pot bucura alaturi de public de roadele muncii mele. Si ma bucur ca voi fi din nou in Romania. Iubesc publicul de aici.”

oana tache don diablo

TUJAMO – „Daca imi faceti rost de un pasaport permanent, ma mut in Romania! E incredibila atmosfera pe care reusiti sa o creati an de an si nu o spun doar asa. E absolut deosebit ce se intampla aici!”

oana tache tujamo

Romanizat pe bune e Markus Schulz, care vorbeste intr-un interviu exclusiv pentru Lumea lu’ Tache despre ce l-a fascinat la tara noastra, inafara de superba si talentata sotie Adina Butar.

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts