Ce nu s-a scris pana acum pe Blogu' lu' Otrava? - Oana Tache

Ce nu s-a scris pana acum pe Blogu’ lu’ Otrava?

 

Scrie si scrie bine. Face ce face si atrage atentia miilor de femei care desi nu-l cunosc personal (si poate nici macar nu stiu cum arata) ii sorb fiecare litera, virgula, propozitie. Si desi il citesc si barbatii (si nu recunosc), Otrava n-a omorat pe nimeni… inca. Dar face noi “victime” in fiecare zi, iar acum raspunde unui interviu pe un alt blog. Ca asa-i in blogging! 🙂

Trebuie sa recunosc ca ma simt privilegiata ca prietenul si colegul Otrava mi-a oferit acest interviu. Merci, mon cher!

 1. De ce Otrava? De ce un pseudonim si nu numele real?

A fost o gluma care a pornit de la un personaj foarte cunoscut in Romania. Din pacate pentru el…personajul este acum la penitenciar. Nu este vorba despre Gigi Becali. 🙂 Redactorul sef pe care il aveam prin 2006 mi-a dat porecla asta. Am ramas cu ea pentru ca ma prinde. Si cu acelasi redactor sef.

2. Daca ar fi sa-ti definesti targetul, cum l-ai descrie? Cine te citeste?

E simplu. Datele vorbesc de la sine. 80% femei. Cele mai multe dintre ele cu varste cuprinse intre 25 si 34 de ani. Oameni misto de la care primesc mesaje foarte des.

3. Scrii despre experiente de viata, sentimente, trairi…Despre ce n-ai scrie niciodata?

Am vrut de multe ori sa scriu despre politica, despre ce ma nemultumeste la clasa politica. M-am gandit apoi ca toata lumea scrie despre asta. Despre cat de nasol e in Romania etc. De ce sa mai scriu si eu despre asta? Pana la urma spatiul asta al meu este unul pozitiv. Si vreau sa ramana asa.

4. Intre teatru, film, arta ce alegi?

Teatru cu siguranta. Am crescut in teatru, am vazut sute de piese, am cunoscut multi actori. Sunt spectacole pe care le-am vazut de 20-30 de ori. Cu aceeasi placere. Mereu. O piesa de teatru te misca in cel mai putermic mod. Dupa ce am vazut “Ingropati-ma pe dupa plinta” nu am mai vorbit 3 ore.

5. Ce fel de otrava ai fi?

Una care iti da o stare de euforie. Una buna. Sunt un om pozitiv.

6. Te consideri un trend-setter?

Nu. Nu am fost niciodata si nici nu o sa fiu. Sunt un om care scrie ce traieste. Nimic mai mult.

Citeste Blogu’ lu’ Otrava!