Cine participa la INVIEREA de pe YouTube? - Oana Tache

Cine participa la INVIEREA de pe YouTube?

Doamne, ce inceput de an…Ce nebunie! Ce de comeback-uri mai mult sau mai putin spectaculoase… #minblowing! 🙂 Zici ca urmarim INVIEREA  de pe YouTube…

Adevarul e ca ma simt de parca m-as fi intors in liceu si citesc iar revista Bravo numai cand ma gandesc la numele baietilor astora! Eminem, Justin Timberlake, Jay Z, David Guetta si Craig David  AU INVIAT! Si isi incearca in 2018 norocul in topuri.

Citeste si: TOP 3 DEZASTRE muzicale la inceput de 2018

Pana sa vedem cum vor sta baietii astia si pe cifre la finalul anului, pentru ca eu recunosc, sunt moarta de curiozitate sa vad daca artistii generatiei mele vor fi “revergorati”,  hai sa luam impreuna masina timpului si sa ne retraim impreuna adolescenta…Nu de alta dar spre deosebire de noi, sunt 100% sigura ca pustii din ziua de azi NU vor dansa in cluburi pe piesele astea.

Deci sunt curioasa sa vad cine va cumpara bilet la concertele lui Justin cand single-ul de lansare a noului album suna asa: 

Sunt curioasa cat va creste pe YouTube noua piesa a lui Jay Z…

Sunt curioasa sa aflu cati fani Eminem nu s-au trezit din era Slim Shady…

Si daca nu era suficienta incercarea de resuscitarea rap-ului international, sunt curioasa cine nu s-a saturat de Guetta…

Si oare cine isi mai aminteste de Craig David care a dat un singur hit la viata lui (“Walking Away”)…

Tu, ce zici? Ce sanse sunt ca spre deosebire de noi, sa apuce si pustii din ziua de azi sa danseze in cluburi pe piesele astea?

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts