EXCLUSIV: Ce spun organizatorii despre line-up-ul lui UNTOLD 2018?! - Oana Tache

EXCLUSIV: Ce spun organizatorii despre line-up-ul lui UNTOLD 2018?!

UNTOLD 2018

Gasca care tine sus steagul UNTOLD  2018,  pe parte de comunicare,  a plasat bomba dupa bomba in presa! Iar acum, EXCLUSIV pentru www.oanatache.ro , Ioana Chifor vine cu declaratia care explica ce inseamna “first alpha wolf pack de la Untold” (asa cum i-a numit pe pagina ei de facebook pe headliner-ii lui 2018).

Ce Superbowl?! Ce schimbari la bursa?! Ce jurnale de breaking news pe plan local si international?! Saptamana asta au rupt TV-ul, radioul si online-ul oamenii lui UNTOLD si NEVERSEA!

Dupa ce au anuntat ca la mare ne asteapta mare festival mare 🙂  si ne-au prezentat aftermovie-ul NEVERSEA; acum de la Cluj, vine lista magica! Lista aia pe care o asteptam de la editia trecuta UNTOLD incoace si pe care sunt, spre bucuria mea: PRODIGY!

UNTOLD 2018 – FIRST ARTIST ANNOUNCEMENT

1ST ARTIST ANNOUNCEMENT ? The Alpha Pack 1⃣ has arrived! ?20 now, 200+ to follow!Who's your favorite?

Posted by UNTOLD on 8 Februarie 2018

Si pentru ca ne place EXCLUSIV, Ioana a mea ne onoreaza din nou cu o declaratie din backstage-ul festivalului care face lumea sa se invarta in jurul Romaniei o data pe an:

“Anuntul de astazi este doar prima runda de artisti care vor urca pe scenele festivalului UNTOLD. Cei pe care i-ati vazut astazi s-au aflat mereu in topul cerintelor fanilor UNTOLD. Kygo, Diplo, Alesso si Oliver Heldens vin pentru prima data pe scena unui festival din Romania,la UNTOLD si sunt foarte asteptati de fani. Armin van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike si Steve Aoki fac parte deja din familia si universul UNTOLD, sunt de-ai casei ca sa le spun asa. Si trupa legendara The Prodigy urca pentru prima data pe scena principala a festivalului UNTOLD. Reactiile fanilor au fost incredibile. Multi dintre ei ne-au spus ca li s-a facut pielea de gaina cand i-au vazut in line-up si ne-au trimis si poze doveditoare. Preferatii mei din line-up? Hmmmm : Steve Aoki, Alesso si Diplo. Fanii sa stea pe receptie pentru ca in curand o sa anuntam un nou val de artisti pentru cea de-a patra editie a festivalului UNTOLD.”

A patra editie, de 4 ori mai multa distractie, de 4 ori mai multi artisti, de 4 ani acelasi program: UNTOLD 2018 venim!

Citeste si: De ce e UNTOLD de nedescris?

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts