CONCURS: 2 bilete la concertul VUNK! - Oana Tache

CONCURS: 2 bilete la concertul VUNK!

Da, da, ai citit bine! www.oanatache.ro pune la bataie 2 bilete la primul musical marca VUNK!

Pe 25 mai, la Sala Polivalenta HAI la unul dintre cele mai grandioase show-uri din istoria muzicii romanesti contemporane: “Secretul tau”.

Si pentru ca mie nu imi plac secretele iti spun ca toata povestea show-ului va fi inspirata din lumea lui Jules Verne, ca in rolul principal feminin este Raluka si ca show-ul aduce cu el si lansarea noului album VUNK: EXTROVERTIT.

Vreau sa te iau cu mine sa share-uim toata experienta asta asa ca am pentru tine 2 bilete la concert. Ce trebuie sa faci ca sa le castigi?

Spune-mi care e cel mai mare mare secret al tau!

Raspunde la intrebare cat de sincer poti si convinge-ma pana pe 24 mai ca meriti pe bune sa se vorbeasca despre “Secretul tau”!

Succes!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

7 comments

  • Bună seara asta dori sa câștig aceste 2 bilete sa îl fac surpriza iubitei care este fan trupa Vunk la fel și eu

  • Cel mai mare secret al meu este ca imi plac si citesc povestile din copilarie ale lui Jules Verne,cu care”ma hranesc” de fiecare data in timpul liber.Intru in esenta acestor povesti,nu conteaza cat stau,uit sa mai ies,ma prinde mult atmosfera creata care ma imbogateste sufleteste accesibil si inepuizabil

  • Unul din secretele mele este sa merg in America îmi doresc asta de cativa ani si sper sa îmi si reusească

  • Buna ziua!Ma scuzati,mi-au aparut 2 comentarii,stergeti al doilea comentariu,ca vreau sa particip corect