CONCURS: Castiga un TEST DRIVE cu noul smart fortwo cabrio si multe alte premii! - Oana Tache

CONCURS: Castiga un TEST DRIVE cu noul smart fortwo cabrio si multe alte premii!

Te stii urban cool places hunter? Nu-ti place sa lasi niciun weekend sa treaca pe langa tine fara sa iti pui rotile in miscare si sa pornesti la drum? Simti ca vara nu s-a terminat inca si inca e timp pentru noi experiente? Te-ai plimba cu decapotabila la tine-n oras?

Esti de-al meu! Sau esti de-a mea! Indiferent daca esti sofer sau soferita, am de gand sa te premiez alaturi de noul smart fortwo cabrio!

Smart (6 of 70)

Cum functioneaza concursul?

Noul smart fortwo cabrio vrea sa exploreze cele mai cool locuri din oras, asa ca te provocam sa fii cel mai tare ghid si sa ne ajuti sa gasim cele mai cool locuri din orasul tau. Impreuna vom trasa in toata tara cele mai insorite trasee de test-drive cu smart.

Piny-3

Asa ca…

  1. Intra pe Instagram si uploadeaza pe contul tau o poza cu locul in care te simti bine cu prietenii, locul in care te simti ca acasa, locul tau preferat din oras, locul pe care l–ai recomanda fara sa clipesti.
  2. Foloseste hashtagul #smartopenonsundays in postare
  3. Da tag contului @smart.ro
  4. Da add location in asa fel incat sa gasim si noi locul tau preferat

Smart (46 of 70)

Dupa ce ai trecut de aceste etape – postarile tale si propunerile de cool urban places vor fi automat urcate pe – www.smartopenonsundays.ro , acolo unde gasesti si regulamentul oficial al concursului.

Piny-13

Care sunt premiile?

Sunt multe, fun, cool si smart!

Te-asteapta:

–        2 x test-drive-uri cu smart + un kit de vacanta smart (o geanta de plaja, o cana thermo si o minge de volei) + un zmeu si o iesire in oras cu mine 🙂

–        10 premii constand in cate un test-drive cu smart, un weekend + un kit de vacanta smart in oras (o cana thermo, o minge de volei, o geanta de plaja smart) si un zmeu

–        10 premii constand in cate un kit de vacanta smart in oras (un kit contine o cana thermo, o minge de volei, o geanta de plaja smart) si un zmeu

–        100 de zmeie.

Arata-ne care e cea mai cool locatie din orasul tau si lasa-ne sa te transformam in cel mai cool si smart tip/ tipa la volanul noului smart fortwo cabrio!

Smart (9 of 70)

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts