VIDEO: TE IAU CU MINE LA TOMORROWLAND!!! - Oana Tache

VIDEO: TE IAU CU MINE LA TOMORROWLAND!!!

Stii cum e sa primesti un telefon intr-o zi de luni si sa afli ca pleci la Tomorrowland?! Ca te urca BECK’S in avion si te trimite in Belgia “la mama si tata” tuturor  festivalurilor din Europa?! Ca o sa-i vezi pe David Guetta, Steve Aoki, Armin Van Buuren, Afrojack, Avicii si multi altii pe bune intr-o atmosfera de party non-stop?!

Bai, mie inca nu imi vine sa cred! Inca nu-mi revin! Mi-au tremurat mainile toata ziua si scriu asta cu pulsul cat bpm-ul de pe piesele Slayer!

This is the best thing ever! Pe bune!

images

Si mai tare e ca nu plec numai eu! 

TE IAU CU MINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pe www.beck’s.ro/tomorrowland  sunt puse la bataie 3 pachete VIP si unul poate fi al tau! Mergem împreună cu avionul Beck’s pana-n Belgia, stam 3 zile la festival, ne cazam in Spectacular Tent in DreamVille si avem fiecare cate 300 de euro de buzunar. How cool is that?

11336858_10153124568879177_210458519095767227_o

Inscrie-te in cel mai tare concurs si daaaaaaaaaaa din tasteeeeeeee!

Fii atent la provocari si zi-mi adevarul in fata: propune alte soluții mai bune la provocările pe care eu le rezolv! Cele mai nebune, cool si sincerepropuneri te trimit la T.O.M.O.R.R.O.W.L.A.N.D !!!

img2

Accepta provocarea BECK’S si hai cu mine la Tomorrowland!

Uite cum a fost anul trecut! Nu mai pierde vremea! Baga-te!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts