Crăciun japonez cu #rockstarkid #PetruLucas! - Oana Tache

Crăciun japonez cu #rockstarkid #PetruLucas!

oana tache craciun japonez

După 2 săptămâni în Țara Soarelui Răsare, Japonia, am aflat că sunt gravidă în iarna lui 2019 între Crăciun și Revelion. Asadar, dacă acum un an abia aflam cu emoții maxime că voi fi mămică, acum pot să spun că sunt cea mai fericită mămică. Fiecare zi e altfel iar! E bucurie! Sunt ca la 20 de ani când mă aventuram să descopăr lumea, numai că acum am 2 parteneri de distracție pe măsură, soțul meu, Filip și noul membru al familiei, #rockstarkid Petru Lucas. În fiecare zi, descopăr lumea lui Petru Lucas și redescopăr Lumea lu’ Tache.

oana tache craciun japonez

Crăciunul va fi unul atipic pentru noi trei, și asta pentru că le-am pregătit atât micutului de numai 4 luni cât și soțului meu câteva surprize asiatice.

Pentru noi ăsta e cel mai frumos Crăciun. De fapt, abia de anul ăsta înțelegem ce înseamnă în adevăratul sens al cuvântului sărbători în familie. E prima oară când suntem în formulă completă și sunt și suntem extrem de fericiți! Dar, vom face lucrurile un pic altfel. In loc de sarmale, pe masa de Craciun vom avea sushi si sushimi, in loc de ciorba de burta sau perisoare vom manca ramen, friptura va fi inlocuita de tempura si tataki, iar la desert inlocuim cozonacul cu celebrele prajituri japoneze Mochi.

Petru Lucas nu mi-a îngreunat existența. Mi-a îmbogățit-o! Și nu spun asta pentru că așa dă bine. O spun din inimă, sincer. Noul statut de mămică m-a încărcat pozitiv și am devenit și mai curajoasă decât eram. Mi-am dorit mult să trec în această nouă etapă care mi-a reamintit că ziua are 24 de ore și nu există alte limite decât cele pe care ni le impunem noi. Și în plan personal, și în plan profesional! Din punct de vedere proiecții și proiecte pentru 2021, voi continua să fac ce știu eu mai bine – CONTENT!  www.oanatache.ro va deveni încet încet 100% Lumea lu Tache. www.medialike.ro – casa de producție pe care am dezvoltat-o cu colaboratorii mei va continua să producă content video pentru branduri premium. Pe www.suntmandra.ro vom continua să stăm de vorbă cu româncele puternice din țară sau afară. Mai coc eu ceva, dar vă voi povesti la momentul potrivit.  Până atunci, abia aștept să ne revedem cu bine față în față!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts