Cui i-am fost #sponsorpebune?! - Oana Tache

Cui i-am fost #sponsorpebune?!

Cand vine vorba de “generatia Y” gandesc in contradictoriu. Pe bune, stau si ma gandesc pe deoparte ca nu stiu cine ne va plati pensiile pentru ca toti par ca plutesc intr-un aer de artisti-visatori; pe de alta parte ii ador pentru cat de cool, pe faza, incisivi si nebuni sunt…

Recunosc, ii invidiez pentru ca inca sunt la varsta la care nebunia e sinonima cu frumusetea si libertatea.

Si pentru ca imi place sa-i descopar si sa-i cunosc, m-am transformat cumva in #sponsorpebune si am pus la bataie pe FACEBOOK voucher-ul de 100 lei pe care l-am primit de la KFC. Daca ei au “intrebat” publicul pe site-ul oficial cui sa dea premiul cel mare, eu i-am intrebat pe prietenii mei tineri si frumosi si internauti pe deasupra, pe cine ar vota ei.

14509280_10154588707754222_86400877_n

Si-au venit si raspunsurile:

Iustin Nastasa

Eu am votat romantismul. Este minunat sa iti impartasesti pasiunile, precum mersul pe bicicleta, cu persoana iubita. Astfel iti poti petrece timpul alaturi de cea la care ții. De asemenea este si foarte romantic. Imaginati-va un drum printr-o poienita luminat de razele soarelui. Pe acolo trec doi indragostiti pe doua biciclete. O adevarata idee de ati petrece timpul cu persoana iubita.

Miruna Filip

Am votat pentru masina de inghetata si motivul e simplu:inghetata gratis=oameni fericiti:)Toata lumea castiga in cazul asta(ps:sincer,e un vis de-al meu din copilarie sa vad o masina de inghetata in viata reala:)))

Raluca Popescu

Eu am votat pentru aparatul foto. Cred ca a foarte misto sa ai amintiri sub forma unor fotografii, asa ca de ce nu. Calatoresti si ai totul pastrat intr-o poza.

Castigatoare a fost Miruna, ideea super cool de masina de inghetata care sa imparta gratuit bucurie si ne faca pe toti sa zambim pe strazile orasului. Asa sper ca am reusit sa fac o bucurie Mirunei si colegilor ei de la MediaLike si Contrapunct.

 

14543465_10154588707864222_1494469652_n

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts