Culoarea verii e... ORANGE! - Oana Tache

Culoarea verii e… ORANGE!

Oana Tache Orange

Orange a aflat ca am plecat in cautarea celor mai tari artisti si ca am transformat intreaga vara intr-un festival continuu si mi-a dat o super provocare. Sa triplez distractia si sa experimentez, sa ma bucur si sa testez cea mai noua tehnologie cu  beneficii customizate pentru party-maniacii ca mine. 🙂

Asa ca pana la teleportare, mi-am facut portare! :))

Yap, acum sunt in reteaua care tine cont de nevoile mele nelimitate cand vine vorba de net, viteza de upload, sharing de date si roaming! Acum sunt echipata corespunzator si pregatita sa iti arat nu numai cine urca pe scena, ci intreaga experienta a unei veri care pentru mine va fi…#altfel! Din atat de multe puncte de vedere. Si vei afla mai multe curand!

Orange @ Neversea

Acel moment când numeri zilele până la Neversea. ? ? Hai cu noi la mare, între 5-8 iulie, pentru încă o vară cu artiștii tăi preferați și cele mai tari surprize de la Orange. Stay tuned ?. ??? oran.ge/Neversea

Publicată de Orange pe Joi, 28 Iunie 2018

Pentru ca #Orange a pregatit cele mai tari experiențe și o rețea pe măsură, care îți pune la dispoziție toate mijloacele pentru a fi mereu conectat cu cei dragi, pentru a trăi din plin ceea ce e important pentru tine și pentru a da share acestor experiențe mai departe.

Acum ma bucur de Internet, Free WiFI la festivaluri, acoperire mai bună, download rapid de apps. adica fix ce imi trebuia mie!

Si pentru ca ma pregatesc sa ne vedem si ne auzim LIVE in si din multime la NEVERSEA, UNTOLD si SUMMERWELL, iti mai spun ca sunt gata si o gramada de surprize si pentru tine. De exemplu, daca aduci un telefon vechi, pe care nu-l mai folosesti la festival si il lasi la zona Orange semnalizata in acest sens, primesti automat un kit de festival. Casti, borseta, pelerine, fish eye pt camera telefonului- toate sunt ale tale.

In plus, activarile retelei din online si offline te vor face sa fii conectat non-stop si sa te bucuri de festivaluri maxim, fara griji.

Abia astept sa vedem impreuna cat de departe va duce noua mea calatorie cu Orange, as acum abia te astept si pe tine sa ne facem de cap cu net la maxim la NEVERSEA, UNTOLD si Summerwell!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts