Cum iti faci UPGRADE #denepretuit la Electric Castle?! - Oana Tache

Cum iti faci UPGRADE #denepretuit la Electric Castle?!

Alooo! Ai auzit?!

Anul asta, la Electric Castle vei putea plati doar cu bratara #denepretuit pe care o poti incarca rapid online cu cardul MasterCard, direct din contul tau de pe siteul Electric Castle!

Cine ma cunoaste stie ca am o manie cu bratarile. Daca mai sunt si digitale si imi fac viata mai usoara cu-atat mai bine!

Asa ca sunt super happy ca zic PA-PA portofel, borsete, posete si ghiozdan la Bontida! Am libertate de miscare si nu imi mai bat capul cu vesnica panica “AOLEU! Unde mi-am lasat geanta!”! Totul e din…mana ACUM! 🙂

Si stii ce e mai tare?! Nu vei mai sta la coada! Pentru ca poti plati instant la fast lane cu bratara pe care ti-ai incarcat-o online cu MasterCard. Pam – pam!

Si stai ca n-am terminat! 🙂

MasterCard iti face UPGRADE #denepretuit la Electric Castle!

Vrei parcarea asigurata?

Vrei acces la Private Bar si VIP Lounge?

Vrei sa vezi festivalul anului de sus?

Transforma-te in VIP!

Incarca-ti bratara de festival cu cardul MasterCard sau Maestro pana pe 10 iulie AICI http://bit.ly/Inregistrarebilet ! Nu conteaza cu cat, ce suma alegi pentru operatiune! Inscrie-te si castiga un VIP treatment #denepretuit la festival!

Ne vedem la castel!

Its all about the people!

Its all about the experience!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts