Cum te dregi de “mahmureala” post concediu ?! - Oana Tache

Cum te dregi de “mahmureala” post concediu ?!

IQads Oana Tache

Cum te dregi de “mahmureala” post concediu?! Da! La categoria “intrebarea care sta pe buzele tuturor la inceput de an” – castiga detasat, indubitabil, definitiv, irevocabil si fara drept de apel intrebarea din titlu!!!

Am tras de deadline-ul asta exact asa cum trag dimineata de mine atunci cand tre’ sa ma mobilizez sa ma duc la munca dupa un weekend de festival si dau snooze dupa snooze in speranta ca am vreo clona in dulap care sa ocupe biroul ala in locul meu…Stii ce zic?! Cred ca cel mai simplu e sa recunoastem pe fata ca toti am incercat sentimentul asta de “mahmureala” post vacanta.

Initial iti vine greu sa te intorci acasa. Dupa ce te-ai intors, nu-ti vine sa te apuci de nimic.  Si zaci in starea aia de beatitudine in care tot derulezi filmul, iti mai dai tare in boxe o piesa misto auzita pe la radio,  iti mai vine sa mai razi de cate-o faza de care iti aduci aminte…E greu sa faci orice altceva si tot ce-ai vrea e sa se intoarca vacanta. Esti in negare…

E ianuarie si m-am trezit. Scot din bagaj cu grija pozele alea misto de pe partie, scot si ochelarii de ski si amintirile din excursia la Bansko. A fost cam bine iarna asta. Plina, cam alergata pe la toate rudele dar senzationala. Intensa si tare!  Nebuna si  buna si misto si…Bai, ce sa zic?! Imi lipseste rau deja vacanta…

Dupa inca o tura de vreo cateva ore pe www.oanatache.ro,  timp in care m-am mai uitat o data la interviurile misto despre muzica cu nume ca Armin van Buuren, Hurts, Dimitri Vegas, Sohn, Slaves, Lost Frequencies, Alan Walker ; am contorizat experientele de la Electric Castle, Neversea, Untold, Sonar Barcelona, vacanta pe barca si toate chestiile misto care mi s-au intamplat si pe care le-am trait in 2017…am mai zambit un pic si mi-am zis GATA! Mobilizarea! Si hai ca avem treaba!

Vorba aia, de mahmureala nu scapi decat cu o noua tura de petreceri si experiente la fel de tari, cool, inovative si fun!

Marcam astfel un inceput fresh pentru un sezon nou, sezon in care avem o fatza noua pe blog si o gramada de proiecte tari pentru #iVLOG – platformele pe care le-am dezvoltat in online in ultimii 3 ani si care sunt concentrate pe  continut premium si abordarea subiectelor din alta perspectiva pentru ca imi place sa cred ca pana si chestiunile banale si cele care pot parea normale sunt de fapt, senzationale.:)

Sunt Oana Tache, ma stii de la ProTV, MTV, DanceFM si nu ma pot abtine sa nu te invit la un shot de continut misto care sa te faca sa zambesti si sa vezi lucrurile…altfel!

PS 1: Daca nu ti-ai revenit inca, hai trezirea! E cazul sa ne facem planuri si sa ne apucam de…party. 🙂

PS 2: Ne vedem face 2 face prin oras dar si online, pe vlog, facebook sau Instagram… Fac eu cinste!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)