De la mosh pit la unicorni - Oana Tache

De la mosh pit la unicorni

Dupa ce am laudat organizarea, m-am distrat la Limp Bizkit, am cazut in admiratie la Florence + The Machine, a venit (in sfarsit 😈) momentul sa dau si de pamant intr-un post.

I-am vazut pe Bring me the horizon si in 2016 la Electric, dar parca n-au fost chiar asa slabi atunci. Eh, de data asta au fost varza! Pacat de vocea lui Sykes si de instrumentisti. Pentru ca resurse au. Dar show-ul…O porcarie. Au deschis cu Mantra si promiteau o experienta tare dar, au facut rahatul praf ca show. O mizerie. O shaworma cu de toate: de la foc si fum la costumatiile si sclipiciul de pe fata purtate de Sykes.

De notat si faptul ca vocalistul a ars-o mai mult diva decat rocker. O “diva” mai mare ca Florence daca luam in calcul ca s-a schimbat de 2 ori in timpul show-ului. Ce sa mai?! El si Beyonce. 🤣

Au avut si animatoare. Alta “nebunie”. Saracele fete, de dansat nu prea au dansat dar pe parte de costumatii, au trecut si ele de la bondage & fetish, la cearsafuri in cap si pampoane de majorete.

De visuals nici nu mai discut. Pe ledul de la mainstage au aparut flori, curcubee, roboti, lupi, mire tv, coduri html, elemente digitale. Ca sa intelegi cam cat de nesincronizat e show-ul, Sykes cerea moshpit (a tot cerut, saracu’) si pe ecran in spate aveai smiley faces multicolori. 🤯

Nici mesaje n-au avut. Cum ziceam, Sykes a tot cerut moshpit pana cand s-a enervat si a zis ceva de genul ca noi in Romania nu stim cum e cu moshpit-ul. A cerut publicului sa cante si nu prea l-a ascultat lumea pentru ca pur si simplu nu te inspira nimic sa canti…

Concertul in varianta asta s-a vrut mai mult un show scriptat…Prea stateau la poza la final de piesa, prea parada modei si zapaceala vizuala de nu puteai sa asculti efectiv muzica. Ca iti fugeau ochii in toate directiile. 🙄

M-am plictisit atat de tare de prostia asta, incat pe la 22:38 am cascat si m-am uitat la ceas sa vad cand se termina.

Pe reteta Jessie J de anul trecut si Limp Bizkit in ziua 1 de festival, au urcat la un moment dat unul de-al nostru pe scena. A cantat pletosul nostru de a rupt. Iti venea sa te duci la Sykes sa ii spui sincer “lasa-l pe baiatul asta aici, iar dumneata, domnisoara care te-ai schimbat x2, coboara de pe scena, te rugam frumos”.

A fost atat de rau totul incat bis-ul l-au facut interpretii pentru surdo-muti. Da, EC a implementat treaba asta, iar cei care traduceau piesele prin limbajul semnelor au fost cei care au facut practic publicul sa ceara bis-ul BMTH.

Sykes a coborat si el in multime la bis, dar reactille nu a fost nici pe departe ca cele de la Florence, dovada ca nu numai eu am simtit show-ul ca fiind unul slab de tot.

Si ca sa fie “treaba, treaba” ne-au mai dat la final cu niste fum si niste confetti…

O prostie de “spectacol”. Poate cea mai slaba reprezentatie ever la #EC.

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts