DEPECHE, PLACEBO sau KINGS OF LEON? - Oana Tache

DEPECHE, PLACEBO sau KINGS OF LEON?

Hai ca se ingroasa randurile internationalilor care ajung la noi! Nici nu a inceput bine anul ca e nebunie generala in headline-urile festivalurilor si s-au anuntat si primele concerte! Iar intrebarea zilei suna cam asa: DEPECHE MODE? PLACEBO? Sau KINGS OF LEON? I-am vazut pe toti, am facut interviu cu PLACEBO si totusi nu ma pot hotara. Tu ce ai alege?

I-am vazut acum 3 ani erau la Bucuresti, sunt spectaculosi si de neratat! Fac SHOW, pe cuvantul meu de MTV-ista! Asa ca ia-ti bilet in 2017 (www.eventim.ro) pentru ca pe 23 iulie se intorc pe meleaguri romanesti! DEPECHE MODE te cheama sa „reach out and touch faith” la CLUJ ARENA!

image-2016-10-11-21345735-70-depeche-mode-revine-romania

Peste gasca asta de americani am dat prima oara la un MTV EMA! Buni si…sexy! Anul trecut am fost la cativa metri de ei la LollaPalooza iar, anul asta se pare ca vin la noi acasa! Kings of Leon concertează, pe 17 iunie, la Arena Națională din Bucureşti, iar biletele au fost puse deja în vânzare pe www.bilete.ro

 Kings-of-Leon-la-Bucuresti

Am vorbit cu Molko la Summerwell, desi e foarte pretentios cand vine vorba de interviuri si nu raspunde decat la o intrebare, maxim 2. Nu mi-a placut cand a aruncat cu apa in oamenii cu camera din fata scenei, dar nu pot sa nu ii dau cezarului ce e al lui…Geniu, muzica, consecventa, arta, creativitate, 20 de ani de PLACEBO si un turneu aniversar care ajunge si la Bucuresti anul asta. Asa ca ia-ti bilet pentru 28 iunie, la Arenele Romane de pe www.eventim.ro ! Atentie ca primele bilete scoase la vanzare au fost deja epuizate!

placebo_2017_23_01_2017

TU ce alegi? Sau ne luam bilet la toti? Cum facem?

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts