Despre ARMIN la NEVERSEA - Oana Tache

Despre ARMIN la NEVERSEA

NEVERSEA 2018

Fara prea multe introduceri dar cu mare chef de debate dupa ce am vazut comentariile de pe net, te intreb daca ai vazut line-up-ul nou NEVERSEA 2018?!

O portie dubla de fun te asteapta intre 5-8 iulie la care se adauga bonus rasarituri legendare sub o ploaie de beats and hits, de nume mari sau de artisti care merita descoperiti.

NEW ANNOUNCEMENT @ NEVERSEA 2018

? New Announcement!↗️ More coming real soon. ? Our sunsets are getting better and better. See you there!

Publicată de Neversea pe Joi, 10 Mai 2018

House & Techno announcement @ NEVERSEA 2018

⚠️ House & Techno fans,? This announcement is for you!↗️ More artists to follow

Publicată de Neversea pe Joi, 10 Mai 2018

Cat despre surprizele care ne vor tine pe plaja ca sa ne faca warm-up-ul pentru cel mai mare festival al anului, UNTOLD – si binenteles cele mai comentate nume din line-up – ARMIN VAN BUUREN si STEVE AOKI – trebuie sa te intreb asa: Cum vezi treaba asta?! Cum ti se pare ca ii ai pe amandoi si la UNTOLD si la Neversea anul asta?!

Binenteles ca iti spun si parerea mea , ca sa fie debate-ul debate si pentru ca nu ma pot abtine sa nu pun punctul pe i  – de la ARMIN sau AOKI :P.

Stiu si imi asum ca poate o sa zici ca sunt subiectiva acum ca fac parte din echipa celor mai tari organizatori de evenimente din Romania, dar nu pot sa nu remarc, ca omul de media care e conectat la fenomen inca din 2007 si care a facut istorie la DanceFM si MTV cu productii axate fix pe profilul EDM – ca suntem in fata unui fenomen unic in Romania si extrem de reprezentativ pentru industrie si pentru muzica de profil.

E pentru PRIMA OARA cand doi dintre colosii electronici de top vin in Romania in aceeasi vara!

E pentru PRIMA OARA cand o echipa de organizatori are puterea sa il aduca pe ARMIN de doua ori in acelasi an la noi in tara!

E pentru PRIMA OARA cand ARMIN trece de 2 ori in acelasi an numele tarii noastre in calendarul turneului sau international!

Si daca ma intrebi pe mine, asta e ISTORIE! O istorie la care din fericire, luam parte!

Si da, sunt subiectiva, dar nu neaparat pentru ca acum fac parte din echipa UNTOLD si NEVERSEA. Sunt subiectiva pentru ca…ARMIN!

Si ca sa subliniez si mai tare aceasta idee – despre inceputurile istoriei mele cu ARMIN, las si video-ul asta aici – sa ne amuzam impreuna de primul meu interviu cu olandezul si mai ales de cat de agitata eram ca stateam pentru prima oara face 2 face cu #1 DJ in the World:

Ce vremuri…

Daca in 2009 il intrebam pe ARMIN ce alege intre platane si software-urile digitale, anul trecut tot el imi povestea la UNTOLD cati oameni are in echipa de social media. 🙂

Oana Tache ARMIN van Buuren

Pana imi fac eu temele pentru cele doua intalniri de anul asta pe care le am planificate cu AOKI si ARMIN, revin la intrebarile cu care am deschis postarea asta: Ce parere ai despre faptul ca ARMIN si AOKI vin de 2 ori in Romania in acelasi an?! Si…Oare te-am convins ca e mai bine sa privim partea plina a paharului…pana ii vedem dublu pe ARMIN si AOKI in Romania?! 😛

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

1 comment