EXCLUSIV din BACKSTAGE: Romanii Au Talent! - Oana Tache

EXCLUSIV din BACKSTAGE: Romanii Au Talent!

Se cauta noul erou national, romanul care sa-i convinga pe Andi Moisescu, Andra, Mihaela Radulescu si Floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Calineeeescuuuuuuu ca merita premiul de 120,000 de euro. ACUM E ACUM!

M-am invartit iar in backstage-ul celor mai tari productii de la ProTV. De data asta, la Romanii Au Talent am umblat o zi printre dansatori, ansambluri folclorice, mimi, circari, caricaturisti, actori, instrumentisti, imitatori, gimnasti, rapperi, compozitori, desenatori, poeti, magicieni, travestiti, dresori,  gimnaste, barmani etc. Si l-am cunoscut pe Floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Calineeeescuuuuuuu!!!

juriul-Romanii-au-talent-PRO-TV-e1452775482872

Caravana a mers in tara, talentele s-au adunat!

Romanii au talent nu e numai despre celebritate, despre premiu si demonstratia in fata lumii ca poti. Pentru oamenii simpli e despre visul de a reusi in viata, de a-ti depasi conditia si de a avea sansa la un trai mai bun! Preselectiile sunt un drum initiatic. La propriu! Copii mai mici sau mai mari, oameni in toata firea care s-au pastrat copii in suflet. Toti vin la casting cu speranta ca pot schimba ceva…pentru ei si pentru cei din jur.

Niciunul nu stie ce e televiziunea, doar s-au uitat la televizor. Multi poate nici macar nu au un televizor al lor…si totusi toti stiu ca Romanii au talent le va schimba viata pentru totdeauna.

Nu vreau sa par melodramatica, dar recunosc – am fost impresionata pana la lacrimi de povestile copiiilor care au mâncat bataie pentru o bucata de pâine, de fetitele care se antreneaza si 8 ore pe zi pentru ca viseaza sa se faca balerine cand vor fi mari  sau cântarete…ca Andra! Sau de cei care simt nevoia de confirmare acolo unde se poate – adica mai departe de tara lor…

Poporul abia asteapta noul sezon Romanii Au Talent, iar din backstage va pot da cateva date si ponturi care confirma ca ACUM E ACUM in sezonul 6!

1

 

  • Formatul Got Talent e difuzat in 69 de tari si a fost urmarit pana acum de peste 500 de milioane de oameni. A doborat toate recordurile de audienta la nivel mondial!
  • Pentru sezonul 6 din Romania – caravana a colindat 8 orase printre care Brasov, Timisoara, Oradea, Cluj, Craiova, Iasi, Chisinau, Bucuresti
  • Nr. aprox. de concurenti inscrisi – cca 2000
  • Cati concurenti din strainatate si din ce tari? – Filipine, Ucraina, Nigeria, Italia, Letonia, SUA (Chicago), Franta, Republica Moldova, Kargzstan.
    Peste 200 de oameni in echipa de productie

Cum e Floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Calineeeescuuuuuuu?! ABSOLUT GENIAL! Si-o sa va placa sigur dialogurile lui cu Mihaela Radulescu! Mai mult nu va spun! Nu uitati sa va uitati la ProTV, din 19 februarie!

Popor talentat, cum ar spune Pavel, te-am pupat!

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts