E OFICIAL: Suntem invitati la OUTLOOK FESTIVAL 2018! - Oana Tache

E OFICIAL: Suntem invitati la OUTLOOK FESTIVAL 2018!

outlook 2018

E oficial! Vestile inceputului de an suna cam asa: VA FI O VARA LUNGA si…AM FOST INVITATI sa fim reprezentatii Romaniei LA OUTLOOK FESTIVAL 2018 CROATIA!!!

Citeste si OutLook Festival 2015: 24/7 distractie in Croatia!

Daca in 2015, Outlook ne arata pentru prima oara ce inseamna distractia la malul Adriaticii, in 2018 toata gasca care se ocupa de www.oanatache.ro si #iVLOG tocmai au primit vestea cea mare, invitatia careia pur si simplu nu ii poate spune nu: Croatia ne cheama la ea pentru 4 zile de FUN la Punta Christo Fort si un super Opening Party!

OutLook, festivalul care de mai bine de 10 ani incoace (cam de cand m-am apucat eu sa bat in lung si-n lat cele mai tari festivaluri din lume) face din Croatia centrul culturii alternative si al artistilor iti promite is iti si pune pe tava timp de 5 zile: Dub, reggae, hip-hop, drum ‘n’ bass, garage, grime, dubstep, house, techno si cea mai “fina”muzica electronica.

Efectiv bubuie muzica pe cele 12 scene, pe barcile care ies in larg din ora-n ora, in fort si peste 300  de artisti transforma festivalul intr-o experienta pe care (oricat de pueril ar suna) o numesc pe bune, FOARTE TARE!

Recomand OutLook Festival din 2015, iar daca ai chef sa ni te alaturi in aceasta aventura din si in alta dimensiune intre 5 si 9 septembrie, ia-ti biletul la pretul promotional acum!

Pentru noi este o onoare sa ne reintoarcem la festivalul care ne-a transformat in fani inca din primele ore! Pentru ca da, mai zic o data, OutLook Fest e o EXPERIENTA!

outlook 2018

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts