E timpul schimbarii! - Oana Tache

E timpul schimbarii!

“Timpul e inselator!” – asta-mi spunea bunicul cand venea primavara.

Bine, el se referea la timp ca vreme si fenomene meteorologice, dar mai tarziu am inteles ambivalenta expresiei care ma face sa zambesc acum.

Timpul si spatiul au fost reperele de baza cu care am fost invatati de mici: “sa fii la ora x, in locul y”, “sa te intalnesti saptamana viitoare cu copiii de la scoala/ colegii de la facultate/ sa mergi in Roma, Londra sau Berlin in city break anul viitor, sa filmezi la studio la x, y sau z in weekend etc…”

De cate ori n-ai fost conditionat de spatiu si timp sa-ti desfasori activitatea?!

Acum, o data cu internetul – poti fi la birou si pe facebook, blog sau vlog in acelasi timp. Poti sa fii conectat direct la tot restul lumii in timp ce faci ceva si te poate urmari sau poti urmari o lume-ntreaga instant. Poti sa urmaresti cum trece timpul pe ceasul de la mobil, tableta, laptop. Teoria relativitatii se aplica din plin everyday, all the way!

maxresdefault

Asa ca ma las si eu convinsa de Kruger & Matz si renunt la ceasul primit cadou de la bunicul acum 18 ani pentru un altul ce doar poarta numele de Classic, desi e uber smart!

Daca atunci cand vine vorba de detalii tehnice – noi, fetele, ne dam ochii peste cap – n-o sa va plictisesc cu asta dar o sa va spun care sunt caracteristicile care m-au convins sa dau accesoriul cu valoare sentimentala de la bunicul pe smartwatch:

  • Pot sa aleg direct din lista numarul pe care vreau sa-l apelez sau pot sa il formez manual.
  • Am posibilitatea de a trimite mesaje și texte scurte, folosind template-urile de mesaje existente.
  • Pot controla direct de la încheietura mâinii player-ul de muzică și camera de pe telefonul mobil.
  • Dispozitivul este echipat cu un sistem de alerte care informează posesorul când se pierde semnalul sau conexiunea la Bluetooth.
  • O altă funcție importantă este Find My Device, care localizează un telefon sau un smartwatch pierdut – fie smartphone-ul trimite un mesaj către smartwatch cu ajutorul aplicației, fie invers.
  • Este rezistent la praf și la apă, inclusiv la scufundări până la o adâncime de 1m
  • Carcasa de grafit și o curea neagră de silicon conferă ceasului o eleganță deosebită, iar cele patru fețe disponibile vor fi atât pe placul celor care preferă un look clasic, cât și placul celor care adoptă stilul sport.
  • Este compatibil cu sistemele de operare Android 4.3, IOS7 și cele ulterioare, iar tehnologia Bluetooth 4.0 permite instalarea aplicației SmartWear, prin care utilizatorii pot controla cele mai importante funcții ale smartphone-ului și pot avea acces constant la notificări.

Nu mai pierde vremea! Alege si tu Classic SmartWatch-ul de la Kruger & Matz.

smartwatch_2

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)