EXCLUSIV: Ce spun Andra, Smiley, DOC, Feli, Manuel Riva, Vanotek si Yanka despre nominalizarea la MTV EMA 2016? - Oana Tache

EXCLUSIV: Ce spun Andra, Smiley, DOC, Feli, Manuel Riva, Vanotek si Yanka despre nominalizarea la MTV EMA 2016?

Suntem in perioada aia a anului in care ma ocup de cel mai tare proiect/ eveniment/ program MTV!

MTV Europe Music Awards se vede la TV in 6 noiembrie, IN DIRECT din Rotterdam si va fi TARE!

Si pentru ca piata muzicala romaneasca e “nelinistita” si da hituri pe banda in plan local, zic sa trimitem si noi afara un nume MARE care sa se lupte de la egal la egal cu Adele, sau cu Bastille, sau cu Calvin Harris sau de ce nu, chiar Coldplay!

Avem cei 5 hituri nominalizate care pot fi VOTATI AICI si mai avem si reactiile lor dupa ce au aflat ca sunt pe lista celor mai tari dintre cei tari. Asadar:

Andra

“Multumesc tuturor fanilor! A fost un an bun, cu piese in care am crezut si pe care sunt mandra ca le-ati ascultat. Ma bucur sa fiu printre nominalizati, dar si mai mult o sa ma bucur daca ma numar printre castigatori. Votati ANDRA! Va iubesc!”

Smiley:

“Ma simt coplesit de aceasta nominalizare. Ma bucur tare mult ca am facut piesa „Pierdut buletin ” impreuna cu DOC si ca mesajul ei a atins atat de multi oameni. Cred ca ei sunt atuul nostru cel mai mare si le multumesc pentru asta. Multumesc si voua, oameni frumoși de la MTV!”

DOC:

“Sunt surprins si, in acelasi timp, bucuros de nominalizare. Sper sa luam premiul fiindca am un loc gol pe un raft si ar sta excelent acolo. Nu de alta, dar Smiley mai are. :)”

Feli:

“Sa fiu nominalizata la MTV EMA pentru Best Romanian Act pentru al 2-lea an consecutiv ( dupa ce anul trecut am fost surprinsa de nominalizarea cu „Cine te crezi?”, primul meu single), desi sunt inca la inceput de drum, este extraordinar. Nu pot sa spun decat ca le sunt recunoscatoare celor care imi asculta muzica si o duc atat de sus. Sunt mai mult decat fericita si pentru asta va multumesc!”

Manuel Riva:

“Este o mare onoare sa fim nominalizati la Premiile MTV, Best Romanian Act. Felul in care a fost primita piesa “Mhm Mhm” ne-a coplesit, efectiv. As vrea sa le multumesc tuturor celor care ne-au sustinut.”

Vanotek:

“Este prima mea nominalizare la MTV EMA si sunt extrem de onorat, recunoscator si bucuros. Este practic recunoasterea muncii mele ca producator si sper ca sustinatorii mei si ai Yankai sa voteze “My Heart is Gone” la Best Romanian Act.”

 Yanka: 
“O nominalizare EMA inseamna enorm pentru mine. Imi aduc aminte cum ma holbam la toate decernarile de premii cand eram micuta si sincer, visam ca un copil naiv sa fiu acolo. In momentul in care premiantii incepeau sa multumeasca, ma ridicam in picioare si incepeam sa multumesc si eu la randul meu. Vorbeam peste ei ca sa ma auda lumea. 🙂 Acum copilul a crescut, dar eu am ramas la fel de naiva incat sa sper ca ne vom bucura de acest premiu si chiar voi apuca sa multumesc tuturor in fata unui public real de data asta. :)”

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts