EXCLUSIV: Chef Foa a inventat reteta Tudor Chirila! - Oana Tache

EXCLUSIV: Chef Foa a inventat reteta Tudor Chirila!

Lui FOA ii pui o intrebare si ajungi fara discutie la o reteta…Juratul MasterChef a inventat pe loc, in timpul unui interviu – RETETA TUDOR CHIRILA!

Ce preparat va purta numele antrenorului de la Vocea Romaniei – vezi mai jos:

“Tudor a mancat de foarte multe ori din mana mea, gatit de mine. E un tip sportiv, ii place sa se dea cu Kite-ul, cu zmeul pe apa… E foarte energic, foarte dinamic. I-am gatit la mare, i-am facut tot felul de preparate din peste – de la noi, din Marea Neagra – cum ar fi chefal, laban – pesti pe care romanii nu ii consuma…

Stiu ca nu prea e el cu deserturile- e mai mult cu fructele, de-aia e si asa slim fit; dar i-as face o spuma de capsuni semi congelata pe care o inchid intr-o crusta de ciocolata neagra, dark – 99% cacao si pe care i-o servesc cu un sos cald de menta. Un fel de emulsie usor calda ca sa fie acolo un contrast. N-am mai facut-o pana acum, dar o sa i-o fac lui Chirila. O voi numi reteta Tudor Chirila.”

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts