EXCLUSIV ONLINE de la Vocea Romaniei - Oana Tache

EXCLUSIV ONLINE de la Vocea Romaniei

EXCLUSIV ONLINE de la Vocea Romaniei ?! Da! Pentru ca abia astept sa fim din nou LIVE pe facebook alaturi de prietenii nostri din online pe pagina Vocea Romaniei, sa luam pulsul concurentilor si antrenorilor inainte de emisiunea de la ProTV, sa stam de vorba cu Pavel Bartos, sa intoarcem pe toate fetele echipa de productie si platoul si sa le aducem mai aproape celor de-acasa experienta Vocea Romaniei! Pana atunci, insa v-am pregatiit o super galerie foto si cateva declaratii exclusive. 🙂

 

Pavel Bartos canta inainte de emisiune in culisele VOCEA ROMANIEI

“La repetitii am vazut antrenorii mai emotionati decat concurentii. Concurentii sunt pregatiti, stiu ce vor face si cum vor face si asta este cel mai bine. Insa, cel mai important este ca s-au pregatit niste momente si s-au facut niste alegeri muzicale care pe mine personal, m-au dat pe spate. Si ma bucur pentru ca vorbim de hituri si am ocazia sa contribui si eu cumva, adica in culise mai cant si eu.”, a spus Pavel Bartos.

Lili are un secret. Ii e teama de…

“O sa dau din casa…Ma bucur tare mult ca fac parte din echipa asta minunata, dar am emotii mari inainte de fiecare LIVE. Stii  de ce mi-e mie frica?! Inainte de fiecare LIVE cand aud “3, 2, 1 si…” sa nu sughit.”, a declarat Lili Sandu.

Lui Adi Despot ii place LIVE la VOCEA ROMANIEI

“Am emotii inainte de LIVE dar nu pentru mine, pentru concurentii mei! Eu iubesc LIVE-ul! Imi place muzica LIVE! Imi place televiziunea LIVE! Imi place radioul LIVE! Asa ca de-abia astept sa inceapa o noua editie LIVE de Vocea Romaniei!”, a spus Adi Despot

Tudor se bucura pentru ca puterea e in mana publicului

“Ma simt foarte bine in LIVE-uri. E momentul in care noi, antrenorii ne eliberam de chestia asta cu alegerile. Publicul voteaza, publicul alege si asta mi se pare senzational!”, a spus Tudor Chirila.

 Fii alaturi de mine si saptamana asta! Conecteaza-te in fiecare vineri, de la 19:30 la atmosfera de backstage pentru emotii LIVE, declaratii in exclusivitate ale concurentilor si vedetelor.

Traieste experienta VOCEA ROMANIEI!

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)