Foo Fighters – album nou de NO. 1 - Oana Tache

Foo Fighters – album nou de NO. 1

Foo Fighters

Au lansat “Concrete & Gold” pe 15 septembrie insa FOO FIGHTERS au marcat repede in Billboard 200 Chart la categoria album nou de NO. 1 !

I-am vazut prima oara LIVE in 2009 in backstage la MTV EMA la Berlin! Iti dai seama ce privilegiu sa ii vezi pe Dave Grohl & Co. LIVE la repetitii???

“Concrete & Gold” debuteaza direct pe prima pozitie a celebrului top american cu 127.000 de unitati vandute, dintre care 120.000 sub forma de CD.

Nu e prima victorie de gen a rockerilor, Foo Fighters au fost varf de top si in 2011 cu discul Wasting Light. Ba mai mult, trupa numara 12 intrari pe lista topului dintre care 8 in primele 10 pozitii. Cu o prima mentiune in Billboard in 1995, cu albumul intitulat Foo Fighters, baietii au ajuns in top 10 pentru prima oara in 1997 cu al doilea material “The Colour and the Shape.

Revenind in prezent, “Concrete & Gold” a dat deja un single de TOP 10 Alternative Songs Airplay – RUN si a fost number one 4 saptamani in Mainstream Rock Songs airplay chart.

Al doilea release de pe album – “The Sky Is a Neighborhood” nu a ajuns inca in top 10 dar, numara peste 8 Milioane de views pe YouTube.

Foo Fighters au dat Billboard-ului al 5-lea album rock de no. 1 in 2017 dupa LCD SOundsystem  si “American Dream”; Brand New si “Science Fiction”; Arcade Fire si “Everytjing Now” si Linkin Park cu al lor “One More Light”.

PS: In 2016, prima pozitia a TOP-ului american a fost ocupata de 10 ori de trupe de rock!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts